Evenementen Utrecht | Evenementenlocatie in Utrecht
Evenementen in de Eventspace

Voor evenementen tot 130 personen

Ontdek onze grote zalen

Evenementen in Utrecht op een centrale locatie

Social Impact Factory Utrecht is met 2 grote evenementenruimtes dé geschikte locatie voor evenementen in Utrecht. Komen de deelnemers uit diverse windstreken? Dat is bij ons geen enkel probleem! Ons karakteristieke, monumentale pand ligt op loopafstand van Utrecht Centraal Station en is daardoor zeer makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 


Wij hebben capaciteit voor groepen tot 130 personen. In verband met COVID-19 is die capaciteit aangepast. Ons hele pand is opnieuw ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM, met oog op de gezondheid en veiligheid van al onze gasten. Bekijk hier een actueel overzicht van de diverse mogelijkheden met betrekking tot zaalindeling en het maximaal aantal deelnemers. 


Of het nu een congres, een teamdag, een training of beurs is, uiteraard wil jij jouw evenement goed voorbereiden. Wij helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Tijdens dit bezoek kunnen wij je alles vertellen over ons aanbod, kun je de ruimtes bekijken en zien dat alle technische faciliteiten aanwezig zijn. Ook specifieke wensen en eisen kunnen we bespreken, wij zullen er alles aan doen om jouw volgende evenement in Utrecht tot een groot succes te maken!

De geschikte ruimte voor jouw evenement in Utrecht

7. Sydney

Sydney is een open en lichte ruimte met aan beide zijden ramen. Een mooie houten tribune maakt deze creatieve zaal compleet.

15 – 65 personen
100m2
Boek nu
Evenementenruimte Utrecht
Eventspace

Onze eventspace op de begane grond bevindt zich helemaal achterin het restaurant. Deze grote zaal is met een flexibele wand op te splitsen in twee aparte ruimtes.

35 – 130 personen
210m2
Contact
Aanvullende diensten

Bekijk ons aanvullend aanbod

Bij ons kun je online of hybride vergaderen (deels fysiek, deels op afstand) met onze professionele videoconferencing set en we hebben professionele sprekers in ons netwerk die jouw evenement tot een onvergetelijke dag kunnen maken. 

 

Stoeien jij en je collega’s met een maatschappelijke uitdaging? Tijdens een social hackathon kom je ongetwijfeld tot hele nieuwe inzichten. En als je een mooie inspiratiedag wilt organiseren voor je team, vertellen we je graag meer over onze bedrijfsuitjes. 

Een compleet verzorgd evenement

Gebruik maken van ons horeca aanbod?

Ook voor de catering tijdens het evenement ben je bij Social Impact Factory Utrecht aan het juiste adres. Op de begane grond vind je onze horecapartner Stadbrasserie en Bar de Utrechter. Samen met hen zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. 

 

Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Wil je iets anders? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. 

 


 

Let op: in verband met COVID-19 en de daarvoor geldende maatregelen, is ons F&B aanbod gewijzigd. Neem contact met ons op voor de actuele mogelijkheden.

Foto van lunchbuffet bij De Utrechter
Vergaderlocatie Utrecht - Zakelijk-SIF-Borrel
Vergaderlocatie Utrecht - Co-work diner
Lunch
Borrel
Diner

Duurzame lunch zonder verspilling

Voor de lunch tijdens het evenement kunnen wij een voedzaam en gevarieerd buffet klaarzetten, met salades, verse broden en warme items. Dit is een gezamenlijke lunch met andere partijen, maar wel aan jullie eigen tafel. Wil je een lunch op zaal? Dan hebben we het SIF 12-uurtje voor je (tot max. 20 personen) of een lunchbuffet op zaal (v.a. 21 personen).

 
Voor de lunch zijn er drie opties:
 
  • Lunchbuffet in De Utrechter €16,- per persoon*;
  • SIF 12-uurtje €13,50 per persoon* (voor max. 20 personen);
  • Lunchbuffet op zaal €17,50 per persoon* (vanaf 21 personen).

 

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

Bewuste borrel

Sluit je evenement sfeervol af met een borrel. Dit is het uitgelezen moment om te netwerken of even lekker te ontspannen met collega’s. Samen met De Utrechter organiseren we de borrel  in één van onze ruimtes (selfservice) of in de borrelhoek van de brasserie. De Utrechter schenkt dan graag een glaasje voor de gasten in.

 
 
 
  • Borrel €8,50 per persoon*;
  • Borrelhappen (hiervoor zijn verschillende opties, neem contact met ons op voor meer informatie).

 

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij? Geef dit dan aan bij het maken van jouw boeking. We denken graag met je mee.

Duurzaam dineren

Dineren tijdens het evenement? Dat kan! Met plezier serveren we een shared diner op zaal bestaande uit drie verschillende gerechten per gang, welke jullie delen. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 gangen. Zo kun je doorgaan met de bijeenkomst en verlies je geen kostbare tijd.

 

Toch liever ontspannen dineren in de brasserie, voorafgaand of na je meeting? We reserveren graag een tafel voor je.

 

Een driegangen diner in uw meeting- of event space kost €35,- per persoon*.

 

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. 
Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht