Evenementen Utrecht | Evenementenlocatie in Utrecht
Evenementenlocatie in Utrecht

Voor evenementen tot 130 personen

Ontdek onze grote zalen

Unieke evenementenlocatie in Utrecht

Social Impact Factory Utrecht is met 2 grote evenementenruimtes dé geschikte evenementenlocatie in Utrecht. Komen de deelnemers uit diverse windstreken? Dat is met onze centrale ligging geen enkel probleem! Ons karakteristieke, monumentale pand ligt op een paar minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station en is daarmee zeer makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 


Wij hebben capaciteit voor groepen tot 130 personen. In verband met COVID-19 is die capaciteit aangepast. Ons hele pand is opnieuw ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM, met oog op de gezondheid en veiligheid van al onze gasten. Bekijk hier een actueel overzicht van de diverse mogelijkheden met betrekking tot zaalindeling en het maximaal aantal deelnemers. 


Of het nu een congres, een teamdag, een training, productpresentatie of beurs is, uiteraard wil jij jouw evenement goed voorbereiden. Wij helpen je daar graag bij. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Tijdens dit bezoek kunnen wij je alles vertellen over ons aanbod, kun je de ruimtes bekijken en zien dat alle technische faciliteiten aanwezig zijn. Ook specifieke wensen en eisen kunnen we bespreken, wij zullen er alles aan doen om jouw volgende evenement in Utrecht tot een groot succes te maken!

De geschikte ruimte voor jouw evenement in Utrecht

7. Sydney

Sydney is een lichte ruimte met aan beide zijden ramen. Een mooie houten tribune maakt deze creatieve zaal compleet. Vanaf mei is Sydney een gesloten ruimte.

15 – 50 personen
100m2
Boek nu
Eventspace

Onze eventspace op de begane grond bevindt zich helemaal achterin het restaurant. Deze grote zaal is met een flexibele wand op te splitsen in twee aparte ruimtes.

35 – 120 personen
210m2
Contact
Extra diensten

Bekijk ons overige aanbod

Bij ons kun je online of ‘hybride’ vergaderen (deels fysiek, deels op afstand) met onze professionele videoconferencing set en we hebben professionele sprekers in ons netwerk die jouw evenement tot een onvergetelijke dag kunnen maken. 

 

Stoeien jij en je collega’s met een maatschappelijke uitdaging? Tijdens een social hackathon kom je ongetwijfeld tot hele nieuwe inzichten. En als je een mooie inspiratiedag wilt organiseren voor je team, vertellen we je graag meer over onze bedrijfsuitjes. 

Een compleet verzorgd evenement

Gebruikmaken van ons horeca aanbod?

Ook voor de catering tijdens het evenement ben je bij Social Impact Factory Utrecht aan het juiste adres. Op de begane grond vind je onze horecapartner De Utrechter. Samen met hen zorgen wij ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. 

 

Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Wil je iets anders? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. 

Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht