Werken en vergaderen in Utrecht | Coworking space in Utrecht | Mensen aan het werk
Werkplekken en studieplekken

Een unieke werkplek in Utrecht

Werken en vergaderen in Utrecht

Een vaste of flexwerkplek in Utrecht

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele werkplek dicht bij Utrecht Centraal Station? Zoek je een goed bereikbare werkplek in Utrecht? Dan ben je bij de Social Impact Factory aan het goede adres. Of je nu één of meerdere dagen per week bij ons wilt werken, een kantoor in Utrecht zoekt of als je af en toe behoefte hebt aan goede studieplekken in Utrecht, onze lidmaatschappen en strippenkaart bieden uitkomst.  


Het restaurant op de begane grond is een prettige ontmoetingsplek waar je even kunt overleggen onder het genot van een lekkere kop koffie of een goede maaltijd. Het complete aanbod maakt de Social Impact Factory tot jouw perfecte werkplek in Utrecht. 


We begrijpen het als je eerst even wilt komen kijken om te ervaren hoe het hier is. Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging, we vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.


 

Centrale locatie
Een werkplek in Utrecht, 
vlakbij het Centraal Station.

Top faciliteiten
Lichte, ruime werkplekken, snel internet, 
onbeperkt koffie & thee.

Plan Einstein - Netwerk Social Impact Factory

Sterk netwerk
Actief en snelgroeiend netwerk
van innovatieve ondernemers.

Pak jouw voordeel

Word member van de Social Impact Factory

Als member van de Social Impact Factory heb jij toegang tot een dynamisch en snelgroeiend zakelijk netwerk. Wat de ondernemers, bedrijven die hier komen bindt, is dat ze allemaal op zeer uiteenlopende wijze werken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

 

Zoek je een werkplek dicht bij Utrecht Centraal, of wil je vergaderen in Utrecht? Heb je een flexibel werkschema en heb je behoefte aan een flexwerkplek in Utrecht? Wij bieden het allemaal. 

 

Bekijk onze abonnementen en haal jouw voordeel uit wat de Social Impact Factory te bieden heeft. Van toegang tot diverse evenementen in Utrecht, korting op het huren van vergaderzalen tot een eigen member pagina op onze website: werken in Utrecht wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Flex Member
Per maand
€85-315
Comfortabele en ruime flexwerkplekken
Promotie van jouw organisatie via onze website en social media
20% korting op vergaderruimtes
Gratis gebruik van vergaderruimtes uit overvloed
Selecteer
Meest gekozen
Netwerk Social Impact Factory |
Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht