Inspirerende locatie in Utrecht | Missie Social Impact Factory Foto gebouw voorkant
Bedrijfsuitjes en social hackatons

Ontdek sociaal ondernemerschap

Ontdek onze services

Maak gebruik van de kennis in ons netwerk

Een interactieve introductie

Ontdek sociaal ondernemerschap bij de Social Impact Factory. Wij bieden hiervoor twee soorten evenementen in Utrecht die beiden een unieke ervaring zijn voor jou en je collega's en welke helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. 


Wij helpen je graag bij het organiseren van een social hackathon. Dit is een evenement waarbij je samen met anderen werkt om een probleem op te lossen. Bij de oorspronkelijke hackatons losten programmeurs in 48-72 uur een concreet probleem op door middel van het ontwikkelen van een applicatie. Inmiddels is dat niet per se meer zo en kan iedereen meedoen aan een social hackaton. Het principe is namelijk heel goed toepasbaar op thema’s, problemen en ideeën om organisaties te verbeteren. Waar het bij een hackaton om gaat is het oplossen van problemen en het doorontwikkelen van ideeën onder tijdsdruk.


Wil je graag een bedrijfsuitje met impact organiseren? Daar helpen we je graag bij. Samen met jouw team, afdeling of bedrijf kun je echt impact maken. Denk hierbij aan vrijwilligerswerk of neem een kijkje bij een sociale onderneming. Als bedrijf kun je veel betekenen. Voor de mensen die je helpt, maar ook voor je medewerkers en de organisatie zelf. 

Diensten

Bedrijfsuitjes en social hackatons

Ontdek sociaal ondernemerschap
Ontdek Sociaal Ondernemerscap - Hackaton
Bedrijfsuitje
Social Hackathon

Een teamdag met betekenis

Wil je weten hoe het is om mee te draaien bij een sociale onderneming zoals I-did of Rebottled? Of wil je je samen met je collega’s inzetten voor een goed doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Samen met ondernemers uit ons netwerk en onze samenwerkingspartner NLcares bieden wij verschillende bedrijfsuitjes met meerwaarde. 

 

Het is mogelijk om deze activiteit te organiseren als aanvulling op een bijeenkomst of evenement op onze locatie en af te sluiten met een heerlijke borrel bij onze horeca partner Stadsbrasserie De Utrechter.

 

Samen snel succes behalen

Heeft jouw organisatie een ingewikkeld vraagstuk op te lossen? Een hackathon is hier de ideale manier voor. Tijdens zo’n sessie werken experts uit ons netwerk samen met jouw organisatie om oplossingen te vinden voor een probleem. 

 

Tijdens een hackathon ga je een zo concreet mogelijk plan maken. Het gaat hier om het oplossen van problemen en het doorontwikkelen van ideeën onder tijdsdruk.

 

Je kunt een Social Hackathon bij ons al organiseren vanaf €1650 (ex. btw) waarbij er ruimte is voor 30 personen. Deze prijs is incl. koffie en thee, de juiste locatie en ervaren facilitators. 

Een dag met impact

Als aanvulling op jouw vergadering of evenement

Wil je vergaderen in Utrecht? Deze activiteiten zijn te boeken in combinatie met jouw vergadering of evenement. De Social Impact Factory beschikt over 13 vergaderzalen met een capaciteit van 2 tot 130 personen. Alle zalen hebben een unieke uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten. 

 

Ook als evenementenlocatie in Utrecht is Vredenburg 40 zeer geschikt. Met twee grote evenementenruimtes en een compleet horeca aanbod weet je zeker dat de hele dag tot in de puntjes geregeld is. 

 

Mocht je op zoek zijn naar een flexwerkplek in Utrecht, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod van vergaderruimtes en werkplekken.

 

Heb je vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan je graag te woord. 

Werk met ons samen

Wil jij aan de slag met ons programmateam?