Sociaal ondernemen
Diensten

Kennismaken met sociaal ondernemerschap?

Ontdek onze services

Maak gebruik van de kennis uit ons netwerk

Naast werk- en ontmoetingsplek biedt de Social Impact Factory ook verschillende diensten om kennis te maken met sociaal ondernemerschap.

Op zoek naar een verrassende manier om te leren over sociaal ondernemerschap? De Social Impact Factory biedt een variatie aan mogelijkheden. Alle activiteiten bieden een unieke ervaring en helpen bij het oplossen van maatschappelijke uitdagingen. 

Diensten

Overzicht van ons aanbod

Bedrijfsuitje
Social Hackathon

Actief kennismaken met sociaal ondernemerschap

Wil je weten hoe het is om mee te draaien bij een Sociale Ondernemingen zoals I-did, Rebottled of samen met je collega’s inzetten voor een goed doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met ons netwerk en partner NLcares bieden wij bedrijfsuitjes aan met meerwaarde. 

 

Het is mogelijk om dit in combinatie te organiseren met een bijeenkomst of evenement op onze locatie, bekijk hier ons aanbod van meetingspaces, en af te sluiten met een borrel bij Stadsbrasserie De Utrechter

We denken graag mee welk aanbod het beste past bij jouw organisatie. 

Snel duurzaam succes behalen

Wil je in korte tijd maatschappelijke vraagstukken echt oplossen? Organiseer dan een Social Hackathon. Tijdens deze sessie werken experts uit ons netwerk samen met jou organisatie aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke problemen. 

 

Tijdens deze hackathon worden problemen verkend, uitgewerkt, gevalideerd en afgesloten met concrete oplossingen (MVP’s).  Check hier de video voor een korte impressie. 

 

Je kan al een Social Hackathon organiseren vanaf €1650 (excl. BTW) waarbij er ruimte is voor 30 personen. Dit is incl. locatie, ervaren facilitators en koffie & thee. 

Werk met ons samen

Wil jij aan de slag met ons programmateam?