corona

ACTUEEL | COVID-19

In het kader van de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 delen wij graag hoe de Social Impact Factory omgaat met deze situatie.

Marije Hoogendoorn
Auteur
corona

Op maandag 16 maart hebben wij, in verband met het door de overheid verkondigde pakket van maatregelen, besloten om SIF in ieder geval tot en met 6 april te sluiten.

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor deze keuze. De gezondheid van onze members, bezoekers en het gehele team is dermate belangrijk dat we genoodzaakt zijn mee te gaan in deze maatregel.

Gezien de Social Impact Factory gesloten is tot en met 6 april, is het in deze periode niet mogelijk om een ruimte of een werkplek te boeken. Wil je een ruimte of werkplek boeken na 6 april? Dat kan gewoon via ons systeem.

Heb je vragen over een boeking? Dan kun je contact opnemen met Sales en Reserveringen via: reserveringen@socialimpactfactory.com

Evenementen die, in de periode tot 6 april, plaats zouden vinden bij de Social Impact Factory zullen verplaatst worden naar een nader te bepalen datum. Hierover zullen wij jullie tijdig informeren.

De ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 worden door ons op de voet gevolgd en alle maatregelen die van invloed zijn op onze dienstverlening, zullen wij tijdig met jullie communiceren.

Voor verdere vragen kun je bij ons terecht via hallo@socialimpactfactory.com en 030-2271812.

work- en office spaces

Kom werken in de fabriek