Craftfunding

Caleb’s Kola start craftfunding campagne

Caleb’s wil er zijn voor de mensen die gewoon anders zijn. Die het zelf beter denken te kunnen. Die het zelf proberen en die zelf iets maken.

Joli Seelen
Auteur
Joli Seelen
Craftfunding

Voor mooie, nieuwe initiatieven

Afgelopen jaar werden er bijna 200.000 nieuwe bedrijven opgericht in Nederland. Hoewel veel startups in Nederland blijven groeien, groeit 85% van de gevestigde Nederlandse bedrijven niet of nauwelijks. Bovendien blijft de wereld veranderen. Tien jaar geleden vonden we het nog prima om door een plastic rietje te drinken, werden vegaballetjes enkel nog van falafel gemaakt en spelden we Uber nog met twee puntjes op de Ü. We blijven we altijd opzoek naar iets nieuws, iets beter en iets anders. 

Dat vonden de oprichters van Caleb’s Kola ook. Iedereen heeft wel een idee hoe cola smaakt en we worden al overspoeld met een overvloed aan frisdranken om uit te kiezen. De wereld schreeuwt nou niet per se om nog een nieuwe cola. Ze waren zo gek om een start-up up te beginnen. Om een nieuwe kola te gaan maken, om een het vergeten ingrediënt, de kolanoot, te gebruiken. Maar misschien moet je dat wel zijn om iets te creëren. 

Caleb’s Craftfunding

Caleb’s wil er zijn voor de mensen die gewoon anders zijn. Die het zelf beter denken te kunnen. Die het zelf proberen en die zelf iets maken. Of het nou een eigen plastic loze koffiebar is, een app die je CO2 uitstoot van je sportschool meet of een nieuwe kola. Je moet er gewoon een beetje gek voor zijn. Er zijn namelijk altijd 1000 redenen om iets niet te doen, maar je hebt er maar één nodig om het wel te doen. In dit geval heeft enthousiasme en liefde voor maken uiteindelijk gewonnen en inspireren ze graag anderen met nog meer mooie verhalen. Daarom zijn ze Caleb’s Craftfunding begonnen. 

Kun jij of je team wel een boost gebruiken? Heb je een launch party op de planning staan, of heb je gewoon heel veel dorst? Laat dan je craft of initiatief zien op www.calebskola.nl. Alle crafts worden verzameld op de website en gedeeld op social media met als doel coole initiatieven te delen en anderen te inspireren. Elke maand wint een van de creaties een hele batch flesjes frisse Caleb’s Kola! 


Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem