Richard Hoogland Fonds

Geld voor projecten met Ouderen in Utrecht

Het Richard Hoogland Fonds stelt geld beschikbaar voor projecten en initiatieven die eenzaamheid voorkomen en bestrijden, bijdragen aan zingeving en het omgaan met levensvragen, kwetsbaarheid verminderen en zelfredzaamheid van ouderen in Utrecht vergroten

Merel Sluiter
Team Projecten
Merel Sluiter
Richard Hoogland Fonds

Helpt uw organisatie ook ouderen in Utrecht vooruit? 

Helpt uw organisatie ook ouderen in Utrecht vooruit? 

Aanvragen van vijf verschillende organisaties ontvingen de voorbije maanden een bijdrage van het Richard Hoogland Fonds. De projecten van SyncVRStichting Happy Motion en Huize Het Oosten hebben met respectievelijk aandacht voor zien, horen en voelen een mooie gemeenschappelijke deler: de zintuigen

Ook het Grijze Koppen Orkest van Stichting AxionContinu en Start Samen van KlikStart zagen de voorbije maanden hun aanvraag gehonoreerd worden. Samen iets doen, muzikaal of digitaal, staat centraal in beide projecten.

Doe ook een aanvraag!

Een plan insturen kan tot met 13 december 2019 via de website van het Richard Hoogland Fonds. Klein tot groot, alle projecten en initiatieven die voldoen aan de voorwaarden zijn welkom! Wilt u weten of uw project of initiatief in aanmerking komt voor financiële steun? Doe de QuickScan.

Over het Richard Hoogland Fonds
Het Richard Hoogland Fonds stelt geld beschikbaar voor projecten en initiatieven die eenzaamheid voorkomen en bestrijden, bijdragen aan zingeving en het omgaan met levensvragen, kwetsbaarheid verminderen en zelfredzaamheid van ouderen in Utrecht vergroten. Zo zetten we inspirerende plannen om in concrete activiteiten.Deadlines in 2020U kunt voorafgaand aan de drie jaarlijks vastgestelde deadlines een aanvraag indienen, in ieder geval voor de geplande start van uw project.

De deadlines voor 2020:
Vrijdag 24 april 2020
Vrijdag 28 augustus 2020
Vrijdag 18 december 2020

Werk met ons samen

Wil jij aan de slag met ons programmateam?