Green Recovery Statement

Green Recovery Statement

Gezamenlijk pleiten we voor duurzaamheid als hoeksteen voor de corona-herstelplannen door het aanbieden van het Green Recovery Statement aan het kabinet.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Green Recovery Statement

Afgelopen donderdag 19 juni is door MVO Nederland het Green Recovery Statement overhandigd aan Sigrid Kaag, Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Maria van der Heijden, Directeur-bestuurder van MVO Nederland, deed dit samen met Jan Peter Balkenende, voorzitter van de Dutch Sustainable Growth Coalition (DSGC).

Ruim 200 bedrijven

Ruim 200 bedrijven hebben het Green Recovery Statement getekend, en de Social Impact Factory is er daar één van. Met het statement pleit het Nederlands bedrijfsleven gezamenlijk voor om duurzaamheid als hoeksteen te nemen voor de corona-herstelplannen. 

Meer informatie over het statement

Bezoek dan de website van onze partner MVO Nederland voor meer informatie over het overhandigde statement. Hier is het complete statement te lezen en welke bedrijven het ondertekend hebben. Daarnaast is het nog steeds mogelijk het statement te ondertekenen.

Overhandiging van het Green Recovery Statement

——

De Social Impact Factory is dé hotspot voor duurzaam en sociaal ondernemen in Utrecht. Deze vergaderlocatie in het centrum beschikt over 13 vergaderruimtes met ieder een eigen uitstraling. Naast de ruimte om te vergaderen biedt de Social Impact Factory ook flexibele werkplekken en een netwerk van ondernemers en partners.Wil je een evenement organiseren en ben je op zoek naar een inspirerende locatie? Dan ben je bij de Social Impact Factory aan het juiste adres! Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen