thuiswerk-pakket

Het circulair thuiswerken-kantoor-pakket

Thuiswerken en ook genieten van de circulaire producten van kantoor? Bestel dan nu jouw eigen thuiskantoor-proefpakket en haal een stukje kantoor in huis.

Marije Hoogendoorn
Auteur
thuiswerk-pakket

Transparante, circulaire en regeneratieve ketens behouden aansluiting met kantoren

Wil jij in het thuiskantoor ook genieten van transparante, circulaire en regeneratieve ketens? Circular Coffee Collective, ptthee, Mesjokke en SOOP bieden hun producten ook aan in proefpakketten van een maatje kleiner.

Circular Coffee Collective, ptthee, Mesjokke en SOOP leveren koffie, thee, chocolade en zepen aan bedrijven, maar worden geconfronteerd met de nieuwe realiteit van het thuiswerken. Voor de ondernemers reden om op een creatieve manier beslissers en eindgebruikers van bedrijven in hun thuiskantoren met proefpakketten te bereiken.

Impact corona op waardeketens eerlijke producten

Thuiswerken heeft grote impact op de ketens achter je kopje koffie, thee of chocolademelk. Waar veel ‘Corona-initiatieven’ zich richten op de lokale individuele ondernemers in Nederland. Is voor dit collectief het behoud van aansluiting tussen de ketens met de eindgebruikers van de kantorenmarkt het vertrekpunt. “Het zijn juist de kleine koffie- en cacaoboeren en de lokale Nederlandse boer voor kruidenthee waar we de kantorenmarkt direct mee verbinden. Juist deze mensen worden hard geraakt als we minder gaan consumeren. Zo’n keten valt dan helemaal in elkaar als we niet oppassen. Met de grote plantages en landerijen met spek op de botten als winnaars. Niet degenen die het eigenlijk het hardst konden gebruiken.” aldus Maarten van Keulen van CCC.

Eerlijke ketens voor de bedrijfsvoering van kantoren

Verduurzaming van de bedrijfsvoering van kantoren staat hoog op de agenda van organisaties. Producten uit transparante, circulaire en regeneratieve ketens vinden dan ook steeds meer hun weg richting kantoren. Met de mogelijkheden van vandaag de dag kunnen deze ketens helemaal, van begin tot eind, inzichtelijk worden gemaakt. Als eindconsument ken je zo de gezichten van je koffieboer, je chocolatier of de verpakker van je zakje thee.

Verbinden door waardengedreven werkgeverschap

Volgens Bart Aupers van SOOP is het voor kantoren belangrijk ook nu de ingeslagen weg van verduurzaming van de bedrijfsvoering door te zetten. “Juist waarden als duurzaamheid zijn een sleutel in de verbinding met de hoogopgeleide werknemer, meer dan alleen een forse salarisstrook. Waarden gedreven werkgeverschap laat je ook zien door de koffie en thee die je serveert, de chocolade op de tafel en zeep in de dispenser.”

Proefpakket bestellen?

Bestel hier jouw eigen thuiswerk-proefpakket.

—–

De Social Impact Factory is dé hotspot voor duurzaam en sociaal ondernemen in Utrecht. Deze vergaderlocatie in het centrum beschikt over 13 vergaderruimtes met ieder een eigen uitstraling. Naast de ruimte om te vergaderen biedt de Social Impact Factory ook flexibele werkplekken en een netwerk van ondernemers en partners.Wil je een evenement organiseren en ben je op zoek naar een inspirerende locatie? Dan ben je bij de Social Impact Factory aan het juiste adres! Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website.

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk