Lintje

Het Ondernemers Lintje 2020

Ondernemen in de corona crisis is zwaar. Stuur daarom als blijk van waardering Het Ondernemers Lintje naar een ondernemer die het verdient.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Lintje

Welke ondernemer verdient volgens jou een lintje?

Het uitdelen van lintjes is een jaarlijkse traditie rondom Koningsdag. Burgers ontvangen een lintje als onderscheiding voor hun maatschappelijke bijdrage. 

We zitten in een periode die voor veel bedrijven zwaar is. Juist nu laten zij meer dan ooit hun creativiteit, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid zien. Met het uitreiken van dit lintje prijs je een ondernemer persoonlijk voor zijn of haar inzet en bijdrage in deze crisistijd. 

Wij vinden het belangrijk dat ook ondernemers voor hun inzet in deze bijzondere tijden worden beloond. Daarom hebben wij in samenwerking met Libertas Pascal het mogelijk gemaakt dat jij een ondernemer kunt belonen. 

Stuur een lintje 

Via de webshop van Drukkerij Libertas Pascal is het mogelijk om een lintje te sturen naar een ondernemer die het volgens jou verdient. Bij het sturen van het lintje kun je aangeven waarom deze ondernemer dit lintje verdient. 

Ken jij een ondernemer die ondanks de crisis het hoofd omhoog houdt en juist nu zijn of haar creativiteit laat zien? Of ken je een zzp’er die het verdient om even in het zonnetje gezet te worden? Misschien wil jij jouw werkgever wel een blijk van waardering geven voor de manier waarop hij of zij omgaat met de corona crisis?

Hoe stuur ik een lintje? 

 • Ga naar de webshop van Libertas Pascal 
 • Selecteer Het Ondernemers Lintje, schrijf jouw persoonlijke boodschap en verstuur voor maar €1,35 (inclusief postzegel)

Kans maken op De Ondernemersprijs 

Je kan een ondernemer een blijk van waardering geven door een lintje te sturen. Ken jij een ondernemer die nog net iets meer verdient? Dan kun je deze ondernemer nomineren via LinkedIn voor De Ondernemersprijs. 

De Ondernemersprijs is speciaal voor ondernemers die tijdens deze corona crisis een grote maatschappelijke impact maken.

Sociaal ondernemerschap is natuurlijk niet nieuw. Veel bedrijven zijn hier al actief mee bezig, daarnaast zijn er ook bedrijven die sinds de corona crisis een sociaal element aan hun dienstverlening hebben toegevoegd. Ken jij zo’n ondernemer die nu meer dan ooit uitblinkt? Dan kun je hem of haar nomineren en kans laten maken op De Ondernemersprijs.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Tag de ondernemer die De Ondernemersprijs volgens jou verdient
 • Leg kort uit waarom hij/zij de prijs verdient
 • Tag Social Impact Factory Utrecht (belangrijk dat Utrecht erachter staat, anders komt de tag niet op de juiste plek binnen)
 • Gebruik de hashtag #Ondernemerslintje2020

Uit alle genomineerden kiest Social Impact Factory 5 winnaars die de Ondernemersprijs in ontvangst mogen nemen. 

Wat is de Ondernemersprijs?

Alle 5 winnaars krijgen het felbegeerde Ondernemers Lintje opgespeld en kunnen een keuze maken uit diverse prijzen, waaronder:

 • Membership (een jaar lang onbeperkt gratis werken bij Social Impact Factory voor 1 persoon ter waarde van €3300)
 • voucher ter waarde van €1000, voor de zaalhuur op een zaal naar keuze.
 • 2 kaartjes voor de Social Entrepreneurship Day 2020
 • 50x visitekaartjes van Libertas Pascal
 • Gezamenlijk videoportret gemaakt door so/creatie

Heb je vragen naar aanleiding van bovenstaande, neem dan gerust contact op met hallo@socialimpactfactory.com

Dit initiatief is een samenwerking tussen Drukkerij Libertas Pascal en Social Impact Factory.

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem