voedselsysteem

SFYN zoekt enthousiaste food-vrijwilligers

Wij zoeken enthousiastelingen die SFYN Utrecht nóg beter op de kaart willen zetten! Ben óf ken jij iemand die het jou leuk lijkt om vrijwilliger te worden ons enthousiaste, ambitieuze en creatieve food-team? Talent (in wording) op gebied van communicatie, productie of bestuur, iedereen is welkom!    Slow Food Youth Network (SFYN) is een internationale […]

Merel Sluiter
Team Projecten
Merel Sluiter
voedselsysteem

Wij zoeken enthousiastelingen die SFYN Utrecht nóg beter op de kaart willen zetten! Ben óf ken jij iemand die het jou leuk lijkt om vrijwilliger te worden ons enthousiaste, ambitieuze en creatieve food-team? Talent (in wording) op gebied van communicatie, productie of bestuur, iedereen is welkom!   

Slow Food Youth Network (SFYN) is een internationale jongerenbeweging die zich inzet voor een good, clean & fair voedselsysteem. Als onderdeel van het internationale Slow Food netwerk willen wij lekker eten dat zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt en waarvoor de boer een eerlijke prijs krijgt onder de aandacht brengen. Wij geloven dat jongeren een belangrijke rol spelen in de toekomst van de voedselproductie en -consumptie. Daarom brengen we jonge consumenten, producenten, boeren, koks en studenten dichter bij elkaar. SFYN Utrecht richt zich binnen deze internationale beweging op de lokale bevolking door evenementen te organiseren zoals Food Politics, Disco Soup Festival,diners en ondersteunen van campagnes over bijvoorbeeld voedselonderwijs. We doen dit allemaal met een klein team enthousiaste vrijwilligers, waarvoor wij zeker wat extra handjes gebruiken! Wij zijn op zoek naar mensen die:

  • Enthousiast worden van productie. Ben jij diegene die energie krijgt van het organiseren van events? Hou jij ervan om leuke partners te benaderen om mee samen te werken? Geniet jij van de blije gezichten van de deelnemers op events?
  • Talent hebben voor (digitale) communicatie? Ben jij die topper die zonder moeite social media posts uit de mouw schudt? Kun jij mooie posters ontwerpen of campagnefilmpjes maken? Heb jij altijd al eens een blog willen schrijven?
  • Zin hebben om het bestuur te versterken? Zie jij het zitten om mee te denken over de toekomst van SFYN Utrecht? Of wil je juist jouw eerste ervaring opdoen in een bestuursfunctie?

Het recept voor de ultieme SFYN Utrecht topper:
Stap 1. Je bent mega geïnteresseerd in het voedselsysteem en hebt daarom je op deze vacature geklikt: check!
Stap 2. Je denkt bij bovenstaande vragen: JA DIT BEN IK!
Stap 3. Je ziet het helemaal zitten om onderdeel te worden van ons team en al je talenten met ons te delen.
Stap 4. Je stuurt jouw CV + korte motivatie voor 27 oktober naar utrecht@sfyn.nl en dan zullen wij deze met alle liefde even voorproeven!

Wij zijn niet op zoek naar bepaalde skills, maar willen vooral dat je affiniteit hebt met ons motto, leergierig en creatief bent en ons kan versterken met jouw positieve energie!

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen