Impact maken

Impact maken in Groningen?

Ben jij sociaal ondernemer en heb je interesse om ook in de gemeente Groningen impact te maken met jou product of dienst?

Marije Hoogendoorn
Auteur
Impact maken

Ben jij sociaal ondernemer en heb je interesse om ook in de gemeente Groningen impact te maken met jouw product of dienst? Lees verder hoe we je daarbij kunnen helpen.

De Social Impact Factory organiseert dit jaar samen met Buro Bries en Niquell de derde editie van de Sociale Groningse Ondernemers Challenge. Met deze challenge kunnen sociale ondernemers (in de dop) kans maken op startfinanciering, coaching en begeleiding als ze een goed idee hebben dat maatschappelijke meerwaarde oplevert voor de gemeente Groningen. Dit jaar zijn de thema’s Prettig samen wonen in de buurt, Positieve gezond en Voorkomen van zorg.   

Dit jaar kunnen ook sociaal ondernemers buiten de gemeente Groningen meedoen

Ook als je als niet bent gevestigd in de gemeente Groningen kan je dit jaar meedoen, wel op voorwaarde dat:

  • Je al de intentie hebt om je fysiek te gaan vestigen in de gemeente Groningen of in ieder geval nieuwsgierig bent om die mogelijkheid samen met ons te gaan verkennen.
  • Je daarmee dus voornemens bent met jouw product of dienst impact te maken in de gemeente Groningen.
  • Jouw product of dienst bij voorkeur aansluit bij bovengenoemde thema’s. Dit is overigens meer een gewenst uitgangspunt dan een harde eis.

Ik heb interesse, wat zijn de stappen?

Als je interesse hebt om mee te doen dan kan je direct inschrijven via de website: https://sgoc.nl/hoe-werkt-het/. Vul het aanmeldformulier in en we nemen persoonlijk contact met je op om het proces verder toe te lichten. De inschrijving is geopend tot 28 februari

Twijfel je of het wat voor jou is? Meld je dan ook gewoon aan via het formulier. Dan kunnen we in een persoonlijk gesprek verkennen of deelname aan de challenge zinvol is voor jou.

Waarom doet de Social Impact Factory mee?

De Social Impact Factory heeft als missie om de beweging naar sociaal ondernemerschap te versnellen. Een beweging die plaatsvindt in heel Nederland. Omdat we dit jaar in de organisatie zitten van de SGOC kunnen we ons netwerk enthousiast maken voor de challenge, zodat ook sociaal ondernemers buiten de gemeente Groningen mee kunnen doen. Daarnaast zetten we onze ervaring en expertise in om de deelnemers te begeleiden in het helpen opzetten van hun sociale onderneming met workshops en trainingen. 

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem