Inspirerende locatie in Utrecht | Missie Social Impact Factory Foto gebouw voorkant

INSPIRERENDE LOCATIE

De Social Impact Factory is een bruisende en inspirerende vergader- en werklocatie in het centrum van Utrecht.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Inspirerende locatie in Utrecht | Missie Social Impact Factory Foto gebouw voorkant

Werken in hartje Utrecht, dat wil toch jij toch ook? 

De Social Impact Factory ligt in het Vredenburgkwartier, midden in het bruisende centrum van Utrecht. Op loopafstand van Hoog Catharijne, Utrecht Centraal Station en TivoliVredenburg. Ons monumentale pand vind je op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg. 

Om de de Social Impact Factory te bereiken, loop je door het restaurant van onze horecapartner Stadsbrasserie en Bar De Utrechter. Ga naar boven en op de eerste verdieping vindt je de ontvangstbalie met onze host die jou zal ontvangen. Het team van de Social Impact Factory vertelt je graag alles over dit inspirerende pand, de werkplekken, de vergaderruimtes en de evenementen

Inrichting van de zalen

De Social Impact Factory vindt het belangrijk een podium te geven aan in het bijzonder, sociaal ondernemers die veel aandacht hebben voor duurzaamheid. Dit kan zijn in bijvoorbeeld design of productie. Zo hebben wij een samenwerking met i-did, De Bende en Qkunst.

De Bende

Een voorbeeld hiervan is het ontwerp van design en ontwerp bureau De Bende uit Rotterdam. Op de derde etage hebben zij muren gemaakt van oude school deuren. Dit is een duurzame en circulaire manier om onze vergaderruimte een originele en creatieve look te geven. 

inspirerende locatie in Utrecht
Fotograaf: MichielTon.com

i-did

i-did heeft één van de vergaderruimtes van de Social Impact Factory volledig bekleed en in een andere zaal hangt een wand van vilten tasjes. i-did is een van de koplopers van sociaal ondernemerschap in Utrecht. Zij hebben gerecyclede KLM stewardessen pakjes verwerkt in de bekleding van onze muren.  

inspirerende locatie in Utrecht
Zaal Berlin – i-did

Op de eerste etage vind je naast vergaderruimtes ook onze flexwerkplekken. Alle materialen die gebruikt zijn voor de inrichting van deze ruimtes zijn gerecycled. In de grote open ruimte op de eerste etage als ook in onze lounge word je omringd door kunst van Utrechtse kunstenaars. De kunstexpositie wisselt iedere drie maanden en wordt verzorgd door Qkunst. 

Ben je nieuwsgierig naar onze locatie? Kom gerust een keer bij ons langs of stuur ons een e-mail voor het maken van een afspraak. 

Wil je een ruimte reserveren? Dit doe je heel eenvoudig via onze website.

Door samen te werken met sociaal ondernemers en veel aandacht te hebben voor duurzaamheid biedt de Social Impact Factory een inspirerende locatie in Utrecht.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen