Kaartverkoop voor Social Enterprise Day is gestart!

De Social Enterprise Day is een jaarlijks terugkerend event in Utrecht. Elk jaar staat er één van de 17 Sustainable Development Goals (SDG) centraal. Dit jaar is het SDG 7: duurzame en betaalbare energie.

Rafaëla Pelleboer
Team Utrecht

De Social Enterprise Day komt eraan. Op 6 oktober 2022 gaan we in de Social Impact Factory dieper in op Sustainble Development Goal 7: duurzame en betaalbare energie.

Tijdens de Social Enterprise Day onderzoeken wij hoe we als ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties, én als individuen op een slimme manier onze krachten kunnen bundelen om de gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op zijn. Het ochtend programma bestaat uit een keynote speaker, een keynote interview en een paneldiscussie. Na de lunch vinden er diverse workshops plaats en de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. Ook dit jaar wordt het programma weer in goede banen geleid door dagvoorzitter Ramiro Gomes Monteiro.

De Social Enterprise Day is een jaarlijks terugkerend event wat wij samen met Gemeente UtrechtUniversiteit Utrecht en Starters4Communities organiseren.

Een dag waar je zeker bij wil zijn. Koop je kaartje hier.

Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk