Tweezaamheid | Week tegen de eenzaamheid

Tweezaamheid: hoe vinden en helpen eenzame mensen in Utrecht elkaar?

Op 3 oktober organiseert de Utrechtse Uitdaging in de Week tegen Eenzaamheid het evenement: Tweezaamheid. Via hackathons zullen Utrechtse organisaties en ondernemers antwoorden vinden op de vraag hoe eenzame mensen in Utrecht gevonden én geholpen kunnen worden.

Marije Hoogendoorn
Team Utrecht
Marije
Tweezaamheid | Week tegen de eenzaamheid

Op 3 oktober organiseert de Utrechtse Uitdaging in de Week tegen Eenzaamheid het evenement: Tweezaamheid. Via hackathons zullen Utrechtse organisaties en ondernemers antwoorden vinden op de vraag hoe eenzame mensen in Utrecht gevonden én geholpen kunnen worden.

Met vier groepen (studenten, mantelzorgers, ouderen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt) zullen aan het einde van de hackathons de antwoorden en oplossingen aan elkaar gepresenteerd worden.

De Utrechtse Uitdaging is al vijf jaar in Utrecht bezig om ondernemers en sociale initiatieven en organisaties met elkaar te verbinden. Dat doet ze via de werkgroepen Armoede en Eenzaamheid en ook via de Spullenbank, Kennisbank en de Matchgroep, waar bedrijven hun kennis, kunde en vaardigheden gratis beschikbaar stellen voor sociale organisaties. Het doel is om Utrecht voor iedereen leefbaar te maken en houden. 

Voor meer info over Tweezaamheid kunt u contact opnemen met:
Robin Toorneman

Bekijk hier de overige evenementen voor de komende periode.

work- en office spaces

Kom werken vanuit de fabriek