tweezaamheid

Maak jij van één twee?

Op 3 oktober organiseert de Utrechtse Uitdaging in de ‘Week tegen Eenzaamheid‘ het event ‘Tweezaamheid’. Via hackathons zullen Utrechtse organisaties en ondernemers antwoorden vinden op de vraag hoe eenzame mensen in Utrecht gevonden én geholpen kunnen worden. Middels vier groepen (studenten, mantelzorgers, ouderen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt) zullen aan het einde van de hackathons de […]

Esmé van Dijk
Team Utrecht
Team Social Impact Factory - Esmé van Dijk
tweezaamheid

Op 3 oktober organiseert de Utrechtse Uitdaging in de ‘Week tegen Eenzaamheid‘ het event ‘Tweezaamheid’. Via hackathons zullen Utrechtse organisaties en ondernemers antwoorden vinden op de vraag hoe eenzame mensen in Utrecht gevonden én geholpen kunnen worden. Middels vier groepen (studenten, mantelzorgers, ouderen en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt) zullen aan het einde van de hackathons de antwoorden en oplossingen aan elkaar gepresenteerd worden.

De Utrechtse Uitdaging is al vijf jaar in Utrecht bezig om ondernemers en sociale initiatieven en organisaties met elkaar te verbinden. Dat doet ze middels de werkgroepen Armoede en Eenzaamheid en ook via de Spullenbank, Kennisbank en de Matchgroep, waar bedrijven hun kennis, kunde en vaardigheden gratis beschikbaar stellen voor sociale organisaties. Het doel is om Utrecht voor iedereen leefbaar te maken en houden. 

Voor meer info kunt u contact opnemen met:
Robin Toorneman

work- en office spaces

Kom werken vanuit de fabriek