Nieuwsbrief augustus

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS

In de nieuwsbrief van augustus brengen wij je weer op de hoogte van wat er speelt in het netwerk van de Social Impact Factory.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Nieuwsbrief augustus

Het is zomervakantie! In plaats van reizen naar verre oorden zullen velen van jullie deze zomer vakantie in eigen land vieren. Of misschien werk je de zomer door en vier jij op een ander moment vakantie. Als dit voor jou zo is, blijf niet thuis maar boek een werkplek bij ons! Ontmoet andere ondernemers die net als jij aan het werk zijn en breid je netwerk uit.

Zoals iedere maand houden we jullie graag op de hoogte van wat er speelt in het netwerk. We vertellen je graag weer over mooie initiatieven en (online) activiteiten.

Veel leesplezier!

ACTUEEL

FLEXWERKPLEKKEN

Werk jij in deze zomer door en ben je op zoek naar een werkplek in Utrecht dichtbij het Centraal Station? Kom dan werken in de Social Impact Factory!

Hier vind je diverse flex- en vaste werkplekken in een creatieve, inspirerende omgeving. Bekijk de mogelijkheden en boek jouw werkplek vandaag nog!

TERRAS DE UTRECHTER

Wil jij na een dag werken bij de Social Impact Factory genieten van een lekker drankje en hapje op het terras? Dat kan nu bij ons naast de deur! 

Onze horecapartner De Utrechter heeft sinds deze week een tijdelijk terras aan de Catharijnekade. Het terras is tot stand gekomen in samenwerking met onze buren: BUNK Hotel. Er is de hele dag zon, dus ga lekker zitten aan een van de picknicktafels, kijk uit over de Catharijnesingel en ontspan.

Terras @ De Utrechter

ONLINE VERGADEREN

De Social Impact Factory is met de centrale ligging vlakbij het Centraal Station bij uitstek geschikt voor evenementen in Utrecht en een perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Toch is het vaak zo dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst.

Online vergaderen biedt hierbij uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service bieden wij de middelen om jouw vergadering met deelnemers op afstand tot een succes te maken.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via reserveringen@socialimpactfactory.com

PODCAST 

De vergaderruimtes bij de Social Impact Factory zijn niet alleen maar geschikt om in te vergaderen! Je kunt er bijvoorbeeld ook een podcast opnemen. Zo is er afgelopen maand voor de eerste keer de podcast: “Jong en je wilt wat veranderen” opgenomen

In deze podcast leer je samen met Erwin en Luuk alles over sociaal ondernemerschap. De twee zijn net hun eigen sociale onderneming gestart en laten zich informeren door ervaren professionals uit het vak.
Wil jij ook een in een van onze vergaderruimtes podcast opnemen? Bekijk de verschillende ruimtes op onze website

FACTORY NEWS!

NIEUWE PARTNER 

Sinds deze maand hebben wij een nieuwe partner: Voor je Stadsie!

Voor je Stadsie is hét platform voor maatschappelijke initiatieven in Utrecht die op zoek zijn naar extra geld, hulp en/of materiaal. Bij Voor je Stadsie helpen ze je met het voorbereiden van een campagne, en ga je vervolgens zelf aan de slag met het inzamelen van geld (crowdfunding), hulp en/of materiaal (crowdsourcing). Door je initiatief en je hulpvragen bij hen aan te melden wordt het zichtbaar voor potentiële deelnemers en supporters.

Wil jij met jouw bedrijf of organisatie ook partner worden van de Social Impact Factory? Neem dan contact met ons op!

Wil je weten welke partners de Social Impact Factory nog meer heeft? Bekijk dan de website

VERGADEREN OP 1,5 METER

Afgelopen maand was de partij Gedragsverandering bij ons in de Social Impact Factory. Graag willen wij hun ervaring met jullie delen. 

“Wij hebben de Social Impact Factory ervaren als een erg prettige locatie met een fijne persoonlijke aanpak. De locatie is ruim opgezet waardoor het ook in corona tijd goed mogelijk is om onderwijs of andere bijeenkomsten te organiseren. Daarnaast voel je je er snel thuis door het betrokken team. Een mooie bonus: lekker eten en een fijne borrel locatie.”

Bedankt voor de mooie feedback Gedragsverandering. We verwelkomen jullie graag snel weer! 

Wil jij ook een vergaderen met 1,5 meter afstand? Bekijk onze website of neem dan contact op via reserveringen@socialimpactfactory.com

FROM OUR NETWORK

SOCIAL ENTERPRISE WORLD FORUM

Onze partner Social Enterprise NL is samen met Amsterdam Impact partner van het Social Enterprise World Forum Digital (SEWF). Het SEWF is het grootste wereldwijde congres over sociaal ondernemerschap en vindt dit jaar volledig digitaal plaats. 

Een week lang (21-25 september) vinden er workshops, key notes, Q&A’s en netwerkmomenten met sociaal ondernemers, investeerders, beleidsmakers en onderzoekers uit de hele wereld plaats. SEWF Digital is een unieke mogelijkheid om kennis te nemen van de ontwikkelingen overal ter wereld en nieuwe nieuwe ideeën en contacten op te doen zonder dat je hiervoor in het vliegtuig hoeft te stappen.

FUTUREPROOF 

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en zit je niet te wachten op een saaie kantoorbaan? Met Futureproof bouw je aan jouw toekomst. Een toekomst die net wat mooier, socialer en duurzamer is. Denk bijvoorbeeld aan het klimaat, plastic soep, eerlijke kleding of eenzaamheid onder jongeren. Maak impact met creativiteit, lef, samenwerking en actie. Iets voor jou?

Meld je dan hier aan voor de informatieavond op 3 september as

UTRECHTSE MAKERS LANCEREN UTRECHTS KERSTPAKKET 

De 7 Utrechtse makers Mesjokke, Elegast, De Koekfabriek, Twisted Jams, Roze Bunker, Nordkapp en de Veldkeuken zijn er dit jaar vroeg bij en lanceren het Utrecht Kerstpakket. Met dit initiatief bieden de producenten een duurzaam en lokaal alternatief voor kerstpakketten. Door het Utrecht Kerstpakket in te zetten kunnen bedrijven hun medewerkers een lokaal en duurzaam pakket geven.

De pakketten worden bezorgd door onze member Fietskoerier Utrecht en daarmee is de verzending klimaatneutraal! 

Geef jouw team dit jaar een lokaal, duurzaam en heel origineel Utrechts pakket!

EVENTS

Ook voor de komende maand stellen wij onze kalender beschikbaar voor online events, webinars, trainingen, workshops en andere online activiteiten die worden georganiseerd door professionals uit ons netwerk.

Gelukkig kunnen we inmiddels weer groepen tot maximaal 40 personen ontvangen bij de Social Impact Factory! Wil je hier meer over weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn. 

Wil jij jouw online event laten opnemen in onze kalender? Laat het ons weten!

VOORVERKOOP SOCIAL ENTERPRISE DAY GESTART!

Op donderdag 19 november zal de Social Enterprise Day weer plaatsvinden!
Bij dit event komen grote organisaties, overheden, investeerders, scale-ups, start-ups en professionals bijeen om samen te werken aan een betere toekomst.
Deze editie zal in het teken staan van samenwerkingen (SDG 17) op het gebied van verduurzaming van steden en gemeenschappen (SDG 11).

Wil je hierbij zijn? De voorverkoop van de tickets is gestart! Koop jouw ticket hier.

Yes, je hebt de nieuwsbrief van augustus uit!

Hopelijk zien wij je snel weer bij de Social Impact Factory.
Tot in september met een nieuwe Factory Update!

Marije Hoogendoorn

Social Impact Factory

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen