marketing

Online Marketing support 10-daagse

Hoe haal je, als sociaal ondernemer, kracht uit deze bizarre situatie? Huisman Communiceert geeft je support in deze online marketing 10-daagse.

Marije Hoogendoorn
Auteur
marketing

Hoe haal je kracht uit deze bizarre situatie? Zelfs als sociale ondernemer.

Deze onzekere, bizarre en verwarrende weken hebben een groot effect. Effect op je dagindeling, keuzes die je maakt, hoe je je bedrijf inricht, de omzet. En het heeft ook effect op schonere lucht en water in verschillende landen. De aarde geeft ons een sterk signaal: het moet anders. We moeten de beter voor elkaar en de aarde zorgen.

Het sterkt mij in mijn missie: de betekenis economie helpen vormgeven. 

Dus sociale ondernemer: Het is nu jouw tijd! 

“Ja, maar het is ook onzeker voor mij” hoor ik je denken. 

Tuurlijk! Dat begrijp ik, ook voor mij. Maar we kunnen in deze weken ons wel goed voorbereiden op wat er gaat gebeuren. En er sterker uitkomen. Er komt een moment dat we in kleine stappen weer ‘naar normaal’ gaan. Sterker nog: de reflectie op ‘Wat is belangrijk in het leven’ is zo groot, dat sociaal ondernemen een vlucht krijgt. Betekenisvol ondernemen wordt het nieuwe ‘het normaal’.

Dus om je deze weken goed voor te bereiden op wat komen gaat, geef ik vanaf maandag a.s. je 10 dagen support op online marketing. In mijn ogen gaat online marketing om een connectie maken met je leukste klanten op een manier die bij jouw impact bedrijf past. Klein beginnen. (En daarna groeien tot grootste prestaties :-)) Vooral dat je met vertrouwen aan de slag gaat, voelt dat je je tijd zinnig inzet, keuzes maakt in wat je wel en niet doet, nieuwe routines opbouwt, dat je beter wordt, je groeit in zichtbaarheid, meer ‘fans’ krijgt, groeit in omzet en uiteindelijk natuurlijk impact. En je bouwt aan de betekeniseconomie.

Elke dag leg ik een stap uit van mijn 8 stappen-aanpak uit zodat je online marketing inricht op een manier die bij je past. Vanaf maandag 23 maart doe ik dat in mijn Facebook-groep en op LinkedIn. In de Facebook-groep heb ik iets meer technische mogelijkheden zoals live-training geven en chatten etc. De 8 stappen staan dan ook wat overzichtelijker bij elkaar en kan je makkelijk terugkijken. Doe wat bij je past. Aanmelden voor de Facebook-groep? Zoek even op ‘online marketing voor sociale ondernemers’, vul de vragen in en dan zie ik je aan de andere kant! 

Huisman Communiceert

#purposeeconomie #sociaalondernemen #nieuwenormaal #betekeniseconomie #onlinemarketing

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem