Het Onderwijsloket

Social impact voor Onderwijs: het Onderwijsloket

Nederland kent een nijpend lerarentekort. Daarom hebben Bureau Box en Trainees in onderwijs gewerkt aan een nieuw initiatief: het Onderwijsloket.We zijn benieuwd naar jouw feedback zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren.

Sanne van Heuveln
Auteur
Het Onderwijsloket

Als lid van de Social Impact Factory zijn wij dagelijks bezig met projecten die ten doel hebben positieve impact te maken. De afgelopen maanden hebben we bij Bureau Box samen met (oud-lid van de Social Impact Factory) Trainees in onderwijs gewerkt aan een nieuw initiatief: het Onderwijsloket. Want in Nederland kennen we een nijpend lerarentekort, dus daar moet wat aan gebeuren!

Het Onderwijsloket

Het Onderwijsloket is hét informatiepunt voor iedereen die in het onderwijs zou willen werken. Hier kun je alle informatie vinden over functies in het onderwijs, de verschillende routes naar een baan in het onderwijs of praktische zaken. Ook kunnen de onderwijsexperts van het Onderwijsloket je persoonlijk advies geven.

Ook impact maken voor het onderwijs? Dat kan!
Doe 25 of 26 mei mee aan ons onderzoek en deel je feedback.

Test jij onze website?

Momenteel doen wij onderzoek naar het gebruik van onze website, om meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van gebruikers. Hiervoor zijn we ook benieuwd naar jouw ervaringen met de website. Help je een handje mee? Op 25 en 26 mei staat de website online en ontvangen we graag zoveel mogelijk feedback om verbeteringen door te voeren en eventueel nieuwe functies toe te voegen.

Aanpak van het onderzoek

Tijdens het onderzoek vragen we je zelfstandig en geheel anoniem een vragenlijst in te vullen. Het eerste deel van vragenlijst duurt hoogstens 15 minuten en zal gaan over je eerste indruk van de website. Het tweede deel is 10-20 minuten en vragen we je 3 korte opdrachten uit te voeren en je ervaringen te delen over je aanpak.

Wil je meedoen? Dat kan heel eenvoudig! Open op 25 of 26 mei via deze link de vernieuwde website van het Onderwijsloket. Hier kan je de vragenlijst vinden om je feedback te delen.

Hartelijk bedankt voor je deelname!

Jongerenprogramma's The Next Generation programma
Wij zijn op zoek naar

De volgende generatie impactmakers