travel

Travel Accelerator

Schrijf je in voor de eerste Travel Accelerator in Nederland! Reis-startups volgen een programma en worden begeleid om sneller en succesvol te innoveren.

Marije Hoogendoorn
Auteur
travel

Schrijf je in voor de eerste Travel Accelerator in Nederland!

In april 2020 start het eerste accelerator programma volledig gericht op de reisbranche. Reis-startups volgen een 12-weeks programma en worden intensief begeleid om sneller en succesvol te innoveren. Dit is uniek in het travel-domein! Transavia, ANWB en Riksja Travel zijn de investeerders achter de Accelerator, Travel Impact Lab faciliteert het programma. 

“We zien zoveel veelbelovende reis-startups voorbij komen bij het Lab. Maar we ervaren ook dat startups het lastig vinden te groeien. Door deelname aan deze accelerator kunnen zij de volgende stap zetten. Zo krijgen ze direct toegang tot belangrijke partners, expertise, proeftuin omgevingen en financierders. Dat kan het verschil maken”, aldus Loes van Kooten van Travel Impact Lab.  

“We innovate travel”

In totaal zullen 5 reis-startups geselecteerd worden. Zij volgen een 12-weeks programma in een inspirerende co-work space in Utrecht. Hierin krijgen startups onder andere gerichte trainingen, 1-op-1 coaching en mentor sessies door ervaren begeleiders uit de reisbranche. Inschrijven kan tot 15 februari 2020. Het Travel Accelerator programma draait van 3 april en sluit af tijdens de Demo Day op 26 juni 2020. Bezoek de website voor meer informatie.

Wat doet Travel Impact Lab?

Stichting Travel Impact Lab helpt start-ups succesvol op gang en zet bestaande reisorganisaties opnieuw in beweging. Dus als we willen dat de generaties na ons óók kunnen blijven reizen, moeten we nú innoveren.

Wij helpen organisaties toekomstbestendig te maken. Ons streven is dat straks elke reis bijdraagt aan een betere wereld. Daarom geloven we dat impact de enige zinnige richting is, dat je innoveren kunt leren, en dat je samen met strategische partners meer bereikt dan alleen.

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk