vergaderen

Vergaderen op anderhalve meter

Veilig en verantwoord vergaderen op anderhalve meter, bij ons kan het! De locatie is volledig ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Marije Hoogendoorn
Auteur
vergaderen

Sinds dinsdag 2 juni zijn deuren van de Social Impact Factory weer geopend. Deze vergaderlocatie in het centrum van Utrecht is volledig aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM. Hier kun je op een gezonde en veilige manier werken en vergaderen op anderhalve meter.

Capaciteit

In al onze ruimtes kun je met collega’s op een veilige en verantwoorde manier werken of vergaderen op anderhalve meter. Doordat de zaalopstellingen in de vergaderruimtes zijn gewijzigd, houdt dat ook in dat de maximale capaciteit per ruimte is aangepast. We hebben een overzicht van de aangepaste capaciteit per zaal en per opstelling gemaakt, zodat je snel kunt zien welke zaal geschikt is.

Ervaringen

Er is aan verschillende partijen gevraagd naar hun ervaring met betrekking tot het werken en vergaderen op anderhalve meter bij de Social Impact Factory.

Hieronder lees je hun ervaringen:

Behavior Change Academy van de Radboud Universiteit Nijmegen: “Wij hebben de Social Impact Factory ervaren als een erg prettige locatie met een fijne persoonlijke aanpak. De locatie is ruim opgezet waardoor het ook in corona tijd goed mogelijk is om onderwijs of andere bijeenkomsten te organiseren. Daarnaast voel je je er snel thuis door het betrokken team. Een mooie bonus: lekker eten en een fijne borrel locatie.” 

Eventspace – vergaderen met 1,5 meter afstand in schoolopstelling

Starfish 21: “Jaaaa we mochten weer!! Gisteren hebben we onze workshop ‘Werken met The Next Scan’ eindelijk weer live kunnen doen. De Social Impact Factory, ideaal op loopafstand van het station en met parkeergarages vlakbij, heeft ons de ruimte geboden die nodig was om alles binnen de RIVM richtlijnen te kunnen doen: stoelen in mooie ‘hokjes’ van 1,5 meter voor het plenaire gedeelte, tafels waar mensen op gepaste afstand met z’n vieren aan de slag konden en een organisatie en verzorging van de ruimte en de catering die als vanouds prettig, snel en goed was. Veel dank daarvoor! En wat was het fijn om weer in een live setting nieuwe mensen te mogen ontmoeten! We hebben genoten van de interactie en mooie dialogen tussen de deelnemers aan onze workshop ‘Werken met The Next Scan’.” 

KPC Groep: ”We hebben een prima dag gehad. Fijne ruimte, waarbij de maatregelen afstand en hygiëne in acht worden genomen. Prima ICT voorzieningen en goede lunch. Eigenlijk zoals we gewend zijn van jullie! Dank voor jullie inspanningen om dit weer mogelijk te maken.”

Informatie

Wil je weten welke ruimte bij jouw evenement of vergadering past? Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om te vergaderen in hartje Utrecht? Misschien wil je een keer komen kijken of gewoonweg wat meer informatie ontvangen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.

Evenementenruimte Utrecht – vergaderen op anderhalve meter in theater opstelling
COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen