Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht voor Taalcafé

Vrijwilligers gezocht voor het Taalcafé in de Voorkamer. Elke dinsdag gaan vrijwilligers in gesprek met mensen die Nederlands willen leren spreken.

Marije Hoogendoorn
Auteur
Vrijwilligers

“De Voorkamer is een ontmoetingsruimte in Utrecht voor en door nieuwkomers en de lokale gemeenschap Vrijwilligers. Een platform dat de verschillende persoonlijkheden en talenten van nieuwkomers als instrument inzet bij de communicatie met de lokale gemeenschap.

Elke dinsdag is het Nederlands Taalcafé in De Voorkamer. Hiervoor hebben wij vrijwilligers nodig die in gesprek willen gaan met mensen van verschillende achtergronden die Nederlands willen leren spreken. Wij willen iedereen graag uitnodigen om langs te komen! 

Meer informatie over het event: 
Wil jij oefenen met het spreken van de Nederlandse taal? Of vind je het leuk om met iemand in gesprek te gaan die nog Nederlands aan het leren is? Kom op dinsdagavond naar het Nederlands Taalcafé in de wijk Lombok! Het idee hierachter is dat mensen met verschillende culturele achtergronden elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan. 

Iedereen kan gewoon binnenlopen en meedoen zonder aan te melden! Het is een vrijblijvende avond, waar je altijd welkom bent maar niet verplicht bent om vast naar toe te gaan.
Stuur een e-mail naar NL-taalcafe@devoorkamer.org of een bericht via Facebook. ” – De Voorkamer Utrecht

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk