Locatie Aan de Gracht feestelijk geopend

Afgelopen donderdag 5 oktober 2023 vierden wij de officiële opening van onze locatie Aan de Gracht in Utrecht. Lees hier uitgebreid over hoe het evenement verliep.

Laura van Kouwen
Team SIF
Social Impact Factory Laura van Kouwen Marketing & Communicatie Manager

Afgelopen donderdag 5 oktober vierden wij de officiële opening van onze nieuwe locatie Aan de Gracht in Utrecht. Deze locatie openden haar deuren op 14 augustus 2023 voor iedereen om te komen ontmoeten, werken en vergaderen. Vorige week kwamen wij samen met onze partners, members en andere relaties om deze opening te vieren. Wij praten jou hier uitgebreid bij over deze avond.

Voorafgaand aan het evenement was er al veel reuring. Onze partners Wasted Beers, Schulp, Ecogiving en Unwaste bouwden hun stand op in de hal en in Zaal 1 New York, waarbij zij konden laten zien aan de bezoekers wat zij precies doen. Zo kon je meer te weten komen over wie je allemaal kunt vinden in ons pand, wat hun verhalen zijn en hoe zij impact maken op de wereld. Ook zetten wij het Rad van SIF klaar, waarbij onze gasten veel leuke prijzen konden winnen, zoals een gratis lunch voor 2 personen bij de Utrechter en een gratis werkplek voor een dag bij ons.

Om 17:30 uur begon ons ‘officiële programma’. Er werd een speech gehouden door onze directeur Carlijn Grinwis, Ivar Davids van Powered by Meaning en Utrechtse wethouder Linda Voortman. Er werd uitgesproken hoe trots zij zijn over de uitbreiding van Social Impact Factory, hoe belangrijk wij het vinden om een voorbeeldfunctie aan te nemen in duurzaamheid en hoe wij met deze nieuwe locatie nog meer ondernemers kunnen inspireren over sociaal ondernemerschap.

Na de speeches was het tijd om het lint voor de hoofdingang door te knippen. Dit werd gedaan door Bridges Real Estate, Social Impact Factory directeur Carlijn Grinwis, wethouder Linda Voortman en Ivar Davids van Powered by Meaning. Daarna was het echt tijd voor het feest. Alle gasten kregen heerlijke hapjes, bereid door onze partner De Utrechter. Men kon genieten van het bier van Wasted Beers, espresso martini’s van Moyee Coffee, de sapjes van Schulp of de limonade van Roze Bunker in combinatie met KRNWTR+.

Het was een zeer geslaagde avond, al zeggen wij het zelf! Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen om te komen ontmoeten, werken en vergaderen op onze locatie Aan de Gracht. Wil je meer weten over de locatie zelf? Klik dan hier.

Maak kennis met ons netwerk