VACATURE – Coördinator Partnerships & Werving

Ben jij klaar voor een uitdagende missie? Wil jij een verschil maken in het leven van jongeren en sociaal ondernemerschap toegankelijk maken voor iedereen? Dan is deze rol als Coördinator Partnerships & Werving bij ons Futureproof-programma iets voor jou!

Andrea Rozemeijer
Team Projects
Stichting Social Impact Factory Annemiek Temming

Coördinator Partnerships & Werving Futureproof (24-28 uur, Utrecht en landelijk) 
Start functie: voorkeur (mid) augustus 2023

Reageren: uiterlijk 19 juli 2023

Over Futureproof

Bij Futureproof geloven we in de kracht van jongeren en hun potentieel om de wereld te veranderen. We zijn een ambitieus landelijk trainingsprogramma, onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd, dat jongeren opleidt om een echte impact te creëren. We pakken de maatschappelijke uitdagingen van morgen aan en bieden jongeren de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen en hun toekomstperspectief te vergroten. In totaal ambiëren we ruim 2000+ jongeren te inspireren en activeren door middel van onze programma’s. Binnen Futureproof staan 3 principes centraal: 1. inclusiviteit, 2. actiegerichtheid en 3. toekomstbestendigheid. Deze principes vormen dan ook de basis van onze programma’s. Het Futureproof programma is het resultaat van een samenwerking tussen Starters4Communities (S4C), Social Impact Factory (SIF), Fawaka Ondernemersschool (Fawaka), Enactus Nederland en Social Enterprise NL (SE NL).

Wat ga je doen

Als Coördinator Partnerships & Werving krijg jij de kans om het verschil te maken. Je gaat focussen op het Dare to Lead Futureproof-Enactus programma. Je werkt samen met enthousiaste studentenbesturen die lokale Enactus teams in alle grote steden van Nederland coördineren. De studentenbesturen bestaan deels uit Nederlandse studenten en deels uit internationale studenten. Samen zorgen jullie ervoor dat nieuwe deelnemers worden geworven voor onze impactvolle Futureproof programma dagen. Van augustus tot en met oktober ligt de focus op werving, waarbij jij het overkoepelende aanspreekpunt bent op landelijk niveau. Je denkt strategisch na over acquisitie kanalen, bouwt waardevolle partnerschappen op met onderwijsinstellingen en andere stakeholders. Daarnaast, coach en enthousiasmeer je de studentenbesturen en sta je zelf ook klaar om de handen uit de mouwen te steken door bijvoorbeeld aanwezig te zijn bij open dagen, waar je vol passie ons programma presenteert.

Na de wervingspiek neem je een begeleidende rol op je bij het behouden van deelnemers binnen het programma. Je denkt mee over hoe we ervoor kunnen zorgen dat studenten, ondanks hun drukke schema’s, betrokken blijven. Bovendien, ga je aan de slag met het aantrekken van nieuwe partners, met een focus op duurzame samenwerkingen voor de lange termijn.

Wie ben jij

Wat wij zoeken is een creatieve en vernieuwende geest. Iemand die buiten de gebaande paden denkt en verschillende partnership- en wervingskanalen weet te benutten. Je bent zelfstandig en proactief, en hebt een passie voor het begeleiden en inspireren van jongeren. Met jouw communicatieve vaardigheden leg je moeiteloos contact met studenten, onderwijsinstellingen en bedrijven. Je voelt je comfortabel om zowel in het Nederlands als in het Engels te spreken en schrijven. Je woont in Nederland en komt wekelijks naar Utrecht of Amersfoort om samen te werken met het team. In deze rol ben je een coach, een motivator en een verbinder. Je durft nieuwe uitdagingen aan te gaan en staat klaar om te reizen in NL waar nodig en om in actie te komen waar nodig.

Wat kan je van ons verwachten?

Als onderdeel van ons team bieden we jou veel vrijheid en ruimte om je rol in te vullen. Je komt te werken in een jong en dynamisch team, bestaande uit betrokken mensen van Enactus, Starters4Communities en de Social Impact Factory. Onze cultuur is flexibel, positief en gericht op actie. Samen bouwen we aan een interessant netwerk van jonge professionals, impact ondernemers, bedrijven en landelijke partnerorganisaties.

  • Salaris: Salaris range ligt tussen €2.850 – €3.250 afhankelijk van ervaring (op fulltime basis)
  • Reiskosten: Reiskosten worden volledig vergoed
  • Locatie: Standplaats Utrecht of op het Enactus Kantoor in Amersfoort
  • Startdatum: Bij voorkeur augustus of medio augustus
  • Aantal uren per week: 24-28 uur per week
  • Contractduur: Tot en met maart 2024 – eventueel mogelijkheid tot verlenging
  • Vakantiedagen: 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime werkweek

Interesse of meer weten?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij een rol spelen in ons Futureproof-programma en bijdragen aan de ontwikkeling van de ondernemende leiders van de toekomst? Aarzel dan niet langer en grijp deze kans! Maak samen met ons een positieve impact op de toekomst!

Reageer uiterlijk woensdag 19 juli op deze uitdagende vacature als Coördinator Partnerships & Werving met CV en korte motivatiebrief of filmpje. Bonus: heb jij al mooie partnership ideeën, neem die vooral in je communicatie mee! Stuur je sollicitatie naar Andrea Rozemeijer (andrea@socialimpactfactory.com) en Nancy Moorman (nmoorman@enactus.org). Voor eventuele vragen kun je ook bij hen terecht.

We kijken uit naar jouw reactie! De deadline nadert, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Het eerste gesprek zullen we in de middag plannen op maandag 24 of dinsdag 25 juli. Het eventuele tweede gesprek zal plaatsvinden op woensdag 26, donderdag 27 of vrijdag 28 juli.

Futureproof wordt gefinancierd vanuit de Rijksoverheid door de Maatschappelijke Diensttijd (MDT) en diverse Nederlandse fondsen. Al deze partijen geloven er samen in dat jongeren de kans verdienen om hun eigen talenten te ontdekken, van betekenis te zijn en hun netwerk te vergroten.

Maak kennis met ons netwerk