Flexwerkplek Utrecht | Coworking space Utrecht
Team Social Impact Factory

Wij maken impact

Alle team members

Bekijk de vacatures
Team Utrecht

Carlijn Grinwis

Down to earth, gastvrij, overzicht houdend en flexibel; met die eigenschappen samen met mijn teamgenoten Social Impact Factory op de kaart zetten als dé hotspot voor sociaal ondernemerschap.

Contact mij!
Team Projecten

Amber Bleeker

Met Futureproof maak ik sociaal ondernemerschap toegankelijk voor alle Nederlandse jongeren. Ik zet ze aan tot maatschappelijke actie, gedreven door hun eigen talent en intrinsieke motivatie.

Programmacoördinator Futureproof
Contact mij!
Team Projecten

Jan van Egmond

Ondernemend, creatief, doe-het-zelver pur sang. Ik help mensen om grote ideeën het eerste paar schoenen aan te meten, het liefst met een vleugje bottom-up & win-win mentaliteit.

Businesscoach DIY Futureproof
Contact mij!
Silvie
Team Utrecht

Silvie van Mulukom

Wil je een vergadering, workshop, lezing of een ander evenement organiseren én bijdragen aan sociaal ondernemerschap? Ik help je graag om je bijeenkomst tot in de puntjes te plannen.

Contact mij!
Marije
Team Utrecht

Marije Hoogendoorn

Als creatieve netwerker ga ik verbinding maken tussen Utrechters. Met marketing en communicatie als middel zal ik met plezier het netwerk informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van social impact.

Locatie Manager & Marketing en communicatie
Contact mij!
Team Projecten

Andrea Rozemeijer

Mijn rode draad is om een groene en menselijke maatschappij helpen vorm te geven door ondernemerschap. Als projectleider Futureproof doe ik dit actiegericht, met het motto: gewoon doen.

Strategisch Projectleider Futureproof
Contact mij!
Team Utrecht

Jurjen de Vries

Ik wil sociaal ondernemerschap stimuleren door mijn kennis over technologie te delen. Dit doe ik o.a. via Permanent Future Lab, maar ook bij de Social Impact Factory en Seats2Meet.com.

Contact mij!
Merel Sluiter
Team Projecten

Merel Sluiter

Programmacoördinator Futureproof Groningen
Contact mij!
Nihal
Team Utrecht

Nihal Gezdi

Ik ontvang de gasten bij Social Impact Factory en zorg dat het hen aan niets ontbreekt. Kwaliteit vind ik belangrijk en ik heb veel oog voor detail.

Contact mij!
Team Projecten

Meike Koopman

Binnen het programma Futureproof zet ik mij in om jongeren het beste uit zichzelf te laten halen én ze te stimuleren tot het maken van maatschappelijke impact door middel van sociaal ondernemerschap.

Contact mij!
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk