Help mee in het behalen van de Sustainable Development Goals

SDG Traineeship

Het SDG Traineeship is een landelijk programma dat handvatten biedt aan zowel jongeren als bedrijven, maatschappelijke organisaties en de publieke sector om het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s) te versnellen. Jongeren werken in teams van ongeveer vijf trainees 15 weken lang één dag per week aan een specifiek SDG gerelateerd project bij een opdrachtgever.

 

Ieder jaar vinden er twee edities van het SDG Traineeship plaats: één in september en één in januari. Je kan je aanmelden als trainee of als opdrachtgever. Houd de website in de gaten voor meer informatie. 

Programma’s

Langlopende impact

Jongerenprogramma's
Plan Einstein - sociaal ondernemerschap in de praktijk
Jongerenprogramma’s
Plan Einstein

Wij laten jongeren kennismaken met sociaal ondernemerschap

In onze jongerenprogramma’s stomen wij jongeren klaar tot de volgende generatie sociaal ondernemers. We leren ze in vier maanden om positieve impact te maken vanuit ondernemerschap. Ze volgen verschillende workshops, gaan op inspiratietour en gaan aan de slag bij een sociale onderneming of met het starten van een eigen sociale onderneming. Zo leiden wij de volgende generatie op tot impactmakers, gewoon door te doen. We denken graag met je mee over een programma op maat voor jouw organisatie.

Een innovatieve Utrechtse aanpak voor opvang en integratie

In ons praktijkprogramma rondom (sociaal) ondernemerschap en werk kunnen vluchtelingen én wijkbewoners hun professionele netwerk uitbreiden en ondernemende vaardigheden leren. Zo verbinden we hen aan partners uit ons netwerk, organiseren we workshops over pitchen en samenwerken, en bieden we een traject voor het starten van een eigen bedrijf aan. Dit programma is bewezen overdraagbaar naar andere locaties.

Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk