Evenement in Utrecht
Event spaces

Voor evenementen tot 150 personen

Ontdek onze event spaces

Jouw evenement in Utrecht op een centrale lokatie

De Social Impact Factory beschikt over 2 grote event spaces voor jouw volgende evenement in Utrecht. We hebben ruimte voor groepen tot 150 personen. Ons monumentale pand in het centrum van Utrecht ligt vlakbij het centraal station en is daardoor makkelijk bereikbaar.


Wil je catering tijdens de bijeenkomst? onze horecapartner Stadbrasserie en Bar de Utrechter heeft een duurzaam aanbod voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Meer weten? neem dan contact met ons op.

Bekijk onze event spaces

Sydney

Op de tweede etage vind je de eventspace Sydney. Deze open ruimte beschikt over een mooie houten tribune en veel ramen. De open ruimte is helemaal naar wens in te delen.

15 – 65 personen
100m2
Contact
Event Space Utrecht
Utrecht

De event space Utrecht op de begane grond bevindt zich achterin het restaurant. Deze ruimte is door middel van een flexibele wand op te delen in twee aparte ruimtes.

35 – 130 personen
210m2
Contact

Gebruik maken van ons horeca aanbod?

Wil je catering tijdens de bijeenkomst? Onze horecapartner Stadbrasserie en Bar de Utrechter heeft een duurzaam aanbod voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Wil je iets anders? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. 

Stadsbrasserie en Bar de Utrechter
Foto van lunchbuffet bij De Utrechter
Stadsbrasserie en Bar de Utrechter
Stadsbrasserie en Bar de Utrechter
Ontbijt
Lunch
Borrel
Diner

Goede start van de dag

Begin je dag goed met een compleet ontbijt, inclusief brood van bakkerij Vroeg met een eitje, diverse soorten beleg, yoghurt met fruit en verse jus. De Utrechter serveert dit bij jullie op zaal. Liever in de brasserie ontbijten, dat kan natuurlijk ook. We maken met plezier een reservering.

 

Kosten ontbijt: €9,50 per persoon*.

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw. 

 

Duurzame lunch zonder verspilling

Voor de lunch kunnen wij een voedzaam en gevarieerd buffet klaarzetten, met salades, verse broden en warme items. Dit is een gezamenlijke lunch met andere partijen, maar wel aan jullie eigen tafel. Wil je een lunch op zaal? Dan hebben we het SIF 12-uurtje voor je (tot max. 20 personen) of een lunchbuffet op zaal (v.a. 21 personen).

 
Voor de lunch zijn er drie opties:
 
  • Lunchbuffet in De Utrechter €16,- per persoon*;
  • SIF 12-uurtje €13,50 per persoon* (voor max. 20 personen);
  • Lunchbuffet op zaal €17,50 per persoon* (vanaf 21 personen).

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij of zijn er specifieke dieetwensen? Geef dit dan aan bij het maken van je boeking. We denken graag met je mee.

Bewuste borrel

Sluit je bijeenkomst sfeervol af met een borrel. Dit is het uitgelezen moment om te netwerken of even lekker te ontspannen met collega’s. Samen met De Utrechter organiseren we de borrel  in één van onze ruimtes (selfservice) of in de borrelhoek van de brasserie. De Utrechter schenkt dan graag een glaasje voor de gasten in.

 
Voor de borrel zijn er twee opties:
 
  • Reguliere borrel €7,50 per persoon*;
  • Duurzame borrel €10,00 per persoon*. 

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

 

Zit jouw gewenste optie er niet bij? Geef dit dan aan bij het maken van jouw boeking. We denken graag met je mee.

Duurzaam dineren

Dineren tijdens je bijeenkomst? Dat kan! Met plezier serveren we een shared diner op zaal bestaande uit drie verschillende gerechten per gang, welke jullie delen. Je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 gangen. Zo kun je doorgaan met de bijeenkomst en verlies je geen kostbare tijd.

 

Toch liever ontspannen dineren in de brasserie, voorafgaand of na je meeting? We reserveren graag een tafel voor je.

 

Een driegangen shared dining in uw meeting- of event space kost €35,- per persoon*.

 

*Alle genoemde prijzen zijn ex btw.

work- en office spaces

Kom werken in de fabriek