Online vergaderen en andere diensten
Net dat beetje extra

Aanvullende diensten

Meer dan werkplekken en vergaderzalen

Professionele ondersteuning voor een succesvolle bijeenkomst

De Social Impact Factory is met de centrale ligging vlakbij het Centraal Station bij uitstek geschikt voor evenementen in Utrecht en een perfecte vergaderlocatie in Utrecht. Toch is het vaak zo dat niet iedereen fysiek aanwezig kan zijn bij de bijeenkomst. 


Online vergaderen biedt hierbij uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service bieden wij de middelen om jouw vergadering met deelnemers op afstand tot een succes te maken. 


Zoek je een spreker of facilitator die jouw vergadering, workshop of evenement in goede banen leidt? Een professional die zorgt dat de bijeenkomst goed verloopt en alle deelnemers betrokken zijn? Social Impact Factory Utrecht beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers en facilitators. 


 

Extra services

Bekijk het aanbod

Virtual Meetingroom
Spreker
Virtual meeting service
Sprekers en facilitators

Vergaderen op afstand

Kan niet iedereen bij de vergadering aanwezig zijn? Dan biedt online vergaderen uitkomst. Met onze Virtual Meeting Service zorgen wij, samen met onze vaste technicus, dat jouw vergadering, presentatie of lezing op afstand kan plaatsvinden.

 

Zelf nodig je een aantal (of alle) deelnemers online uit en zorg je dat iedereen op het juiste moment en op de goede manier is ingelogd, wij helpen je met beeld en geluid.

 

Twijfel je over wat de beste oplossing voor jouw bijeenkomst is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag meer.

Net dat beetje extra

Social Impact Factory beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers of workshop facilitators om jouw bijeenkomst of evenement net dat extra’s te geven.

 

Samen met onze partners, waaronder Kirkman Company, Purpose Day en Maatschapwij & SDG house. beschikken we over inhoudelijke begeleiders voor elk relevant duurzaam of sociaal thema.

 

Een workshop facilitator of spreker kan al worden geboekt vanaf €250,-*  voor een dagdeel. 

 

Bekende sprekers in ons netwerk zijn o.a.:

 

 

 

*Genoemde prijzen zijn ex btw.

Vaste- en flexwerkplekken

Boek jouw werkplek in Utrecht