Toevallige en relevante ontmoetingen

Seats2Meet.com

Seats2Meet.com is één van de founding partners van de Social Impact Factory. Als je bij ons komt werken, check je in op een wereldwijd ecosysteem dat serendipiteit en het delen van kennis actief stimuleert.

Ontdek onze ruimtes

Kom werken

Tegen betaling van jouw sociaal kapitaal

Het gedachtegoed van Seats2Meet.com is voelbaar bij de Social Impact Factory. Zo kun je hier werken in ruil voor ‘sociaal kapitaal’ in onze social lounge en ontmoet je nieuwe connecties van over de hele wereld via de serendipity machine. Daarnaast biedt de formule van seats2meet.com geen vast bedrag voor een ruimte maar betaal je voor het aantal ‘seats’ dat je nodig hebt. Zo betaal je nooit teveel voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Sociaal kapitaal en Seats2Meet

Op weg naar de nieuwe economie

Het Seats2meet concept drijft op een belangrijk principe: het delen van overvloed. Sociaal kapitaal bij Seats2meet.com betekent dat je bereid bent vanuit je eigen overvloed je kennis en netwerk te delen en open te staan voor toevallige ontmoetingen (serendipiteit). De Social Impact Factory ondersteunt dit principe door aan social members werkplekken beschikbaar te stellen in de social lounge.

De Serendipity Machine

Ontmoet andere ondernemers

Serendipiteit is de core business van Seats2Meet. Zij zien al jaren hoe het faciliteren van relevante toevallige ontmoetingen leidt tot sociale impact. In een maatschappij waar steeds minder in vast verband wordt gewerkt spelen flexibele en snel te vormen netwerken een steeds belangrijkere rol. Door de samenwerking van de Social Impact Factory en Seats2meet.com is er een breed toegankelijk internationaal netwerk ontstaan. Members van de Social Impact Factory hebben hierdoor toegang tot ondernemers in 32 verschillende landen. Samen zorgen we zo voor meer relevante ontmoetingen en maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

work- en office spaces

Kom werken vanuit de fabriek