Social Impact Factory SDG Illustratie

Ontmoeten, werken en vergaderen

Social Impact Factory heeft een groot aanbod aan (flexibele) werkplekken, kantoren, vergaderruimtes en eventspaces op bijzondere en goed bereikbare locaties in Utrecht en Amsterdam. Op deze manier maken wij sociaal ondernemen eenvoudiger. Onze locaties zijn voorzien van zowel de rust om in stilte te werken als de levendigheid van andere ondernemers uit onze community ontmoeten. Daarbij staat gastvrijheid, openheid en creativiteit altijd bij ons centraal. Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk hieronder naar alle mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meetings & Events

Bekijk en boek hier

Zoek je een inspirerende vergaderruimte of ruimte voor jouw evenement? Bij Social Impact Factory vind je in Amsterdam en Utrecht tot wel 33 unieke ruimtes. Bij ons kun je terecht met gezelschappen van 2 tot 120 personen. Alle vergaderruimtes en eventspaces hebben een creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten. Zo zorgen wij ervoor dat jouw vergadering productief is en jouw evenement onvergetelijk. Klik op de button hierboven om het aanbod van vergaderruimtes en eventspaces van alle Social Impact Factory locaties te bekijken. Heb je vragen? Wij helpen jou graag.

Memberships

Wij bieden jou zowel vaste als flexibele werkplekken voor jou en/of jouw team, naar keuze op een rustige plek of juist in een levendige omgeving. Onze werkplekken beschikken over een ruim bureau met een comfortabele bureaustoel, lekker snel internet en gratis (h)eerlijke koffie, thee en water (ook bruisend!). Met onze memberships bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Zo creëer jij de meest ideale werkweek voor jou.

 

Als member maak je onderdeel uit van een community en ontvang je veel voordelen, zoals onbeperkt koffie en thee, korting op vergaderruimtes (of zelfs gratis als je op de dag zelf boekt) en toegang tot belruimtes. Ook organiseren wij vanuit Social Impact Factory meerdere bijeenkomsten, zoals lunch seminars en netwerkborrels. Op deze manier maken wij het voor iedereen toegankelijk om elkaar te ontmoeten. Klinkt dit als iets voor jou? Bekijk de verschillende memberships hieronder en meld je direct aan!

 

Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Flex membership
Per maand
€90-360
Alles wat hierboven is genoemd
Flexibele werkplek in open ruimte
Toegang tot flexibele werkplekken op alle locaties
KvK inschrijving tegen meerprijs (vanaf 3 dagen per week)
Word member voor 4 dagen per week en krijg de 5e dag gratis
20% korting gebruik van de meetingspaces
Selecteer
Desk membership
Per maand
€360-400
Alles wat hierboven is genoemd
Vaste werkplek in een ruimte met andere desk members
Gebruik van een vaste monitor (of neem gerust je eigen scherm mee)
Een eigen kluisje
Onze host die jouw gasten ontvangt
KvK inschrijving tegen meerprijs
20% korting gebruik van de meetingspaces
Selecteer
Office membership
Per maand
€1800
Alles wat hierboven is genoemd
Vaste werkplekken in een ruimte met eigen collega’s
Voor minimaal 4 personen
Een eigen afsluitbare kast
Onze host die jouw gasten ontvangt
Kvk inschrijving
10% korting voor iedere werkplek extra
20% korting gebruik van de meetingspaces
Selecteer

Flexibel werken of een dagje proberen?

Wil je wel bij ons komen werken, maar is een membership (nu nog) een stap te ver? Of wil je gewoon eens uitproberen hoe is het bij ons is? Kies dan voor één van de onderstaande opties. Super flexibel en leuk om elkaar op die manier te leren kennen!

 

Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Factory for a Day
Per dag
€30
Eenmalig gebruik van een flex werkplek, handig om een keer te proberen
Toegang tot alle locaties
Gebruik van snel internet
Onbeperkt koffie en thee
Ook te boeken voor een dagdeel werken voor slechts €15
Boek direct jouw dag in onze boekingsmodule via onderstaande button
Selecteer
Factory credits
Per dag
€28
Bundelvoordeel voor gebruik van een flex werkplek op al onze locaties
1 jaar geldig
Toegang tot alle locaties
Gebruik van snel internet
Onbeperkt koffie en thee
Ook te boeken voor een dagdeel werken voor slechts €14
Selecteer
Factory Lounge
Per dag
€15
Flexibel werken in de gemeenschappelijke ruimte voor een beperkt budget
Toegang tot alle locaties
Gebruik van snel internet
Onbeperkt koffie en thee
Ook te boeken voor een halve dag voor slechts €7,50
Selecteer

Veelgestelde vragen

Op welke dagen en tijden kan ik terecht?

Onze locaties zijn geopend op werkdagen van 08.30 tot 18.00. We zijn gesloten in de weekeinden en op feestdagen. Dat geldt voor alle gasten en members. Bij de huur van een vergaderruimte kunnen we afwijkende afspraken maken en zijn er ook in de avond of weekeinde mogelijkheden (tegen een toeslag). En mocht je bij een Office membership specifieke wensen hebben, dan gaan we in gesprek wat er mogelijk is.

Kan ik ook last-minute bij jullie terecht?

Ook als je geen member bent, kun je bij beschikbaarheid altijd bij ons op de dag zelf terecht. Kies dan voor een Factory for a Day. Bevalt het? Koop dan Factory Credits voor je volgende bezoeken of word member!

Waarom zou ik member worden?

Als member ontvang je veel voordelen. Zo kun je altijd bij ons terecht en heb je toegang tot een groot en interessant netwerk. Ook betaal je minder voor je werkplek in vergelijking met Factory Credits en boek je met korting vergaderruimtes (en zelfs gratis als er beschikbaarheid is op de dag zelf).

Hoe lang zit ik aan een membership vast?

Bij ons ben je heel erg flexibel, want memberships zijn per kalendermaand opzegbaar. Voor het Office Membership geldt wel eerst een aanloopperiode, waarna het ook flexibel per kalendermaand opzegbaar is.

Als ik met meerdere mensen flexibel wil werken, kan dat?

Jazeker, per werkplek (flex, desk of office) mag één persoon per dag werken. Het is aan jullie om zelf te bepalen wie daar op welke dag zit. Zo kan een team, dat in werkelijkheid groter is, de gereserveerde werkplek(ken) flexibel inzetten.

Ben ik gebonden aan een vaste locatie of kan ik ook op andere locaties werken?

Als je een Flex Membership hebt, kun je ook op andere locaties gebruik van maken van een flexwerkplek. Desk members en Office members kunnen met korting een flexwerkplek op een andere locatie boeken. Of er daadwerkelijk plek is, is afhankelijk van de beschikbaarheid, maar we zullen ons best doen een plek te organiseren.

Variëren de prijzen per locatie?

De prijzen voor Flex-, Desk- en Office members zijn overal gelijk. Voor iedere meetingspace en voor een aantal diensten als catering en parkeren kijken we wat lokaal een acceptabele prijs is.

Kan ik mijn bedrijf op jullie adres inschrijven bij de KvK?

Ja, dat kan als je member bent. Voor Office members is dat onderdeel van het pakket. En voor Flex members (die minimaal 4 dagen afnemen) en Desk members is dat mogelijk tegen een meerprijs. Vraag de host naar de mogelijkheden.

Hoe en wanneer betaal ik voor mijn membership?

We factureren halverwege de lopende maand met een betaaltermijn van 14 dagen. Je betaalt per automatische incasso.

Als ik Flex member ben, kan ik dan niet gebruikte dagen meenemen naar een volgende week of maand?

Je kiest vooraf hoeveel dagen per week je wil komen werken, daar houden wij rekening mee. Je kunt heel flexibel kiezen welke dag(en) van een week je wilt komen werken, maar helaas kun je dagen niet ‘opsparen’ of meenemen naar een volgende week of maand.

Als ik op vakantie ga of ziek ben, krijg ik dan dagen terug of kan ik die meenemen?

Helaas, dat kan niet. In uitzonderlijke situaties gaan we altijd met elkaar in overleg en proberen we een passende oplossing voor iedereen te vinden.

Betaal ik minder voor mijn membership als er feestdagen in een maand zitten?

Nee, we houden de prijzen per maand door het jaar heen gelijk. In onze prijsstelling is rekening gehouden met maanden waar meer en minder beschikbare dagen in zitten.

Als ik een dagdeel wil werken, hoe werkt dat?

Een dagdeel is bij ons 4,5 uur op een dag, ongeacht het tijdstip dat je wilt starten. Ben je Flex member, dan kun je in overleg met de host jouw geboekte dag(en) in een week verdelen in dagdelen. Ben je geen member en wil je flexibel werken, boek gerust een dagdeel met Credits, Factory for a Day of in de Factory Lounge, dan betaal je ook minder.