Sociaal ondernemerschap in Utrecht illustratie

Ontmoeten, werken en vergaderen

We bieden werkplekken, meetingspaces en eventruimtes op bijzondere en goed bereikbare locaties. Voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen. Daarbij zoeken we bewust naar een invulling die de levendigheid stimuleert en waar gastvrijheid, openheid en creativiteit centraal staan. Kijk hieronder naar de diverse mogelijkheden, of neem contact met ons op.

Meetings & Events

Bekijk en boek hier

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie? Bij de Social Impact Factory vind je in Amsterdam* en Utrecht tot wel 33 verschillende vergaderruimtes, variërend in grootte. Bij ons kun je terecht met gezelschappen van 2 tot 120 personen. Alle vergaderruimtes hebben een unieke creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten. Klik op de button hierboven voor alle beschikbare ruimtes, of scroll eens langs onze locaties.

 

* locatie Amsterdam gaat eind 2023 open

Memberships

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele werkplek in Utrecht of Amsterdam? Op goed centraal gelegen locaties, voor jezelf of je team? Dan is de Social Impact Factory de ideale plek voor jou. Wij bieden jou ideale werkplekken voor individuen en teams, naar keuze op een rustige plek, of juist in een levendige omgeving. Uiteraard met een comfortabel bureau en ergonomische stoel, voorzien van lekker snel internet en gedurende dag (h)eerlijke koffie en thee, fris kraanwater (ook bruisend!).

 

Als member maak je onderdeel uit van een grotere community met en geniet je veel voordelen. Zoals onbeperkt koffie en thee, korting op meetingspaces (of zelfs gratis op de dag zelf) en toegang tot belruimtes. En wil je een keer op een andere locatie werken of afspreken met collega’s of klanten, dat kan gewoon. Bekijk de verschillende memberships hieronder en meld je aan! Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Zie hier het overzicht van alle members.

Flex membership
Per maand
€85-340
Alles wat hierboven is genoemd
Flexibele werkplek in open ruimte
Toegang tot flexibele werkplekken op alle locaties
KvK inschrijving tegen meerprijs (vanaf 3 dagen per week)
Word member voor 4 dagen per week en krijg de 5e dag gratis
20% korting gebruik van de meetingspaces
Selecteer
Desk membership
Per maand
€400
Alles wat hierboven is genoemd
Vaste werkplek in een ruimte met andere desk members
Gebruik van een vaste monitor (of neem gerust je eigen scherm mee)
Een eigen kluisje
Onze host die jouw gasten ontvangt
KvK inschrijving tegen meerprijs
20% korting gebruik van de meetingspaces
Selecteer
Office membership
Per maand
€1800
Alles wat hierboven is genoemd
Vaste werkplekken in een ruimte met eigen collega’s
Voor minimaal 4 personen
Een eigen afsluitbare kast
Onze host die jouw gasten ontvangt
Kvk inschrijving
10% korting voor iedere werkplek extra
20% korting gebruik van de meetingspaces
Selecteer

Flexibel werken of een dagje proberen?

Wil je wel bij ons komen werken, maar is een membership (nu nog) een stap te ver? Of wil je gewoon eens uitproberen hoe is het bij ons is? Kies dan voor één van de onderstaande opties. Super flexibel en leuk om elkaar op die manier te leren kennen! Let op: de genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Factory for a Day
Per dag
€25
Eenmalig gebruik van een flex werkplek, handig om een keer te proberen
Toegang tot alle locaties
Gebruik van snel internet
Onbeperkt koffie en thee
Ook te boeken voor een dagdeel werken voor slechts €12,50
Selecteer
Factory credits
Per dag
€23
Bundelvoordeel voor gebruik van een flex werkplek op al onze locaties
1 jaar geldig
Toegang tot alle locaties
Gebruik van snel internet
Onbeperkt koffie en thee
Ook te boeken voor een dagdeel werken voor slechts €11,50
Selecteer
Factory Lounge
Per dag
€12,50
Fexibel werken in de gemeenschappelijke ruimte voor een beperkt budget
Toegang tot alle locaties
Gebruik van snel internet
Onbeperkt koffie en thee
Ook te boeken voor een halve dag voor slechts €6,25
Selecteer

Veelgestelde vragen

Op welke dagen en tijden kan ik terecht?

Onze locaties zijn geopend op werkdagen van 08.30 tot 18.00. We zijn gesloten in de weekeinden en op feestdagen. Dat geldt voor alle gasten en members. Bij de huur van een vergaderruimte kunnen we afwijkende afspraken maken en zijn er ook in de avond of weekeinde mogelijkheden (tegen een toeslag). En mocht je bij een Office membership specifieke wensen hebben, dan gaan we in gesprek wat er mogelijk is.

Kan ik ook last-minute bij jullie terecht?

Ook als je geen member bent, kun je bij beschikbaarheid altijd bij ons op de dag zelf terecht. Kies dan voor een Factory for a Day. Bevalt het, koop dan Factory Credits voor je volgende bezoeken of word member!

Waarom zou ik member worden?

Als member geniet je veel voordelen. Zo kun je altijd bij ons terecht en heb je toegang tot een groot interessant netwerk. Ook betaal je minder voor je werkplek en boek je met korting vergaderruimtes (en zelfs gratis als er beschikbaarheid is op de dag zelf).

Hoe lang zit ik aan een membership vast?

Bij ons ben je heel erg flexibel, memberships zijn per kalendermaand opzegbaar. Voor het Factory Office membership geldt wel eerst een aanloopperiode, waarna het ook flexibel per kalendermaand opzegbaar is.

Als ik met meerdere mensen flexibel wil werken, kan dat?

Jazeker, per werkplek (flex, desk of office) mag één persoon per dag werken, het is aan jullie om zelf te bepalen wie daar op welke dag zit. Zo kan een team dat in werkelijkheid groter is, de gereserveerde werkplek(ken) flexibel inzetten.

Ben ik gebonden aan een vaste locatie of kan ik ook op andere locaties werken?

Als je een Flex membership hebt kun je ook op andere locaties gebruik van maken van een flex werkplek. Desk members en Office members kunnen met korting een flex werkplek op een andere locatie boeken. Of er daadwerkelijk plek is, is afhankelijk van de beschikbaarheid, maar we zullen ons best doen een plek te organiseren.

Variëren de prijzen per locatie?

De prijzen voor Flex-, Desk- en Office members zijn overal gelijk. Voor iedere meetingspace en voor een aantal diensten als catering en parkeren kijken we wat lokaal een acceptabele prijs is.

Kan ik mijn bedrijf op jullie adres inschrijven bij de KvK?

Ja, dat kan als je member bent. Voor Office members is dat onderdeel van het pakket. En voor Flex members (die minimaal 4 dagen afnemen) en Desk members is dat mogelijk tegen een meerprijs. Vraag de host naar de mogelijkheden.

Hoe en wanneer betaal ik voor mijn membership?

We factureren halverwege de lopende maand met een betaaltermijn van 14 dagen. Je betaalt per automatische incasso.

Als ik Flex member ben, kan ik dan niet gebruikte dagen meenemen naar een volgende week of maand?

Je kiest vooraf hoeveel dagen per week je wil komen werken, daar houden wij rekening mee. Je kunt heel flexibel kiezen welke dag(en) van een week je wilt komen werken, maar helaas kun je dagen niet ‘opsparen’ of meenemen naar een volgende week of maand.

Als ik op vakantie ga of ziek ben, krijg ik dan dagen terug of kan ik die meenemen?

Helaas, dat kan niet. In uitzonderlijke situaties gaan we altijd met elkaar in overleg en proberen we een passende oplossing voor iedereen te vinden.

Betaal ik minder voor mijn membership als er feestdagen in een maand zitten?

Nee, we houden de prijzen per maand door het jaar heen gelijk. In onze prijsstelling is rekening gehouden met maanden waar meer en minder beschikbare dagen in zitten.

Als ik een dagdeel wil werken, hoe werkt dat?

Een dagdeel is bij ons 4,5 uur op een dag, ongeacht het tijdstip dat je wilt starten. Ben je Flex member, dan kun je in overleg met de host jouw geboekte dag(en) in een week verdelen in dagdelen. Ben je geen member en wil je flexibel werken, boek gerust een dagdeel met Credits, Factory for a Day of in de Factory Lounge, dan betaal je ook minder.