Social Impact Factory SDG Illustratie

Ontmoet hier onze Members & Partners

Maak kennis met ons netwerk

Maak kennis met het netwerk van de Social Impact Factory en ontmoet startups, scale-ups, corporates en (semi-) publieke instellingen om mee samen te werken. Wat hen bindt is dat ze allemaal op hun eigen manier impact maken met hun onderneming.

 

Je kunt je op verschillende manieren aansluiten bij ons dynamische en snelgroeiende netwerk. Wil je vergaderen in Utrecht of Amsterdam, of zoek je naar een locatie voor jouw volgende evenement? Je draagt al bij aan het versnellen van de beweging naar sociaal ondernemerschap door het huren van een vergaderzaal of het organiseren van een evenement bij ons.

Zoek je een werkplek in een levendige omgeving met met gelijkgestemden? Kies dan voor een van onze memberships en maak op die manier impact. Zie je mogelijkheden voor een samenwerking met ons? Dan is een partnership wellicht een optie.

 

Meer weten over ons netwerk of zelf partner of member worden? Klik dan hier

Partners

De partners in het netwerk van de Social Impact Factory zijn organisaties waarmee wij samenwerken om meer impact te maken. Samen met hen maken wij werk van het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. 

 

Onze partners zijn organisaties die structureel bijdragen aan het vergroten van de activiteiten van de Social Impact Factory en organisaties die inhoudelijk bijdragen aan de kennis binnen de Social Impact Factory.

 

Wil je ook partner worden van de Social Impact Factory? Neem dan contact met ons op.

Bekijk alle partners

Members

De members in het netwerk van Social Impact Factory zijn uiteenlopende bedrijven en ondernemingen die werken aan vernieuwende oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Ze kijken verder dan vandaag en nemen geen genoegen met hoe het is. 

 

Onze members dragen met hun onderneming actief bij aan een betere wereld door voedselverspilling tegen te gaan, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen te geven of door marketing ondersteuning te bieden aan bedrijven die op hun beurt ook weer impact willen maken. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen.

 

Sluit je aan bij het netwerk van Social Impact Factory en geniet van diverse voordelen en kortingen. Als member heb je met jouw lidmaatschap toegang tot al onze evenementen en kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die de Social Impact Factory te bieden heeft. 

Bekijk alle members

Facilitators

Social Impact Factory beschikt over een breed netwerk aan interessante sprekers of workshop facilitators om jouw bijeenkomst of evenement net dat extra’s te geven.

 

Op deze pagina vind je een overzicht met facilitators uit ons member netwerk. Wanneer je een facilitator hebt gevonden die bij het evenement past, kun je kiezen voor ”Boek Mij”. Er opent een formulier waarbij je extra informatie kan invullen. De betreffende facilitator zal direct jouw aanvraag ontvangen en contact met je opnemen over de mogelijkheden, geheel vrijblijvend dus!

Bekijk alle facilitators

Maak kennis met ons netwerk