Social Impact Factory SDG Illustratie

Ontdek de mogelijkheden bij Social Impact Factory

Ontmoeten, werken en vergaderen op bijzondere locaties

Route naar deze locaties

Op zoek naar een werkplek, vergaderruimte of gelegenheid voor jouw event? Bij ons ben je aan het juiste adres. Social Impact Factory bevindt zich op drie historische locaties in Utrecht en Amsterdam. Voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen.

Onze plekken bruisen omdat we ons inzetten voor een brede community die sociaal ondernemerschap omarmt. Wij bieden organisaties, overheden, start-ups en zelfstandig professionals inspirerende plekken om elkaar te ontmoeten, samen te werken en van elkaar te leren. Samen maken we sociaal ondernemen het nieuwe normaal.

Boek vandaag nog bij ons jouw werkplek, vergaderruimte of eventspace en laat je inspireren.

Vergaderruimtes

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie? Bij Social Impact Factory vind je in Utrecht en Amsterdam tot wel 33 unieke vergaderruimtes. Bij ons kun je terecht met gezelschappen van 2 tot 120 personen. Onze vergaderruimtes hebben een unieke creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten. Alles om jouw vergadering zo efficiënt en productief mogelijk te maken.

Bekijk & boek onze vergaderruimtes

Evenementen

Wil je een evenement organiseren? Social Impact Factory biedt voor jou de perfecte eventspaces op onze locaties in Amsterdam en Utrecht. Onze eventspaces zijn geschikt voor evenementen tot 120 personen. Met de flexibele inrichting, de aanwezigheid van technische faciliteiten en alle opties voor eten en drinken kunnen we elk evenement aanpassen naar jouw specifieke wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk de evenementruimtes

Werkplekken

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele werkplek voor één of meerdere dagen per week? Voor jezelf of met een team van collega’s, in een rustige omgeving of een juist een bruisende setting? Bij ons kan het allemaal. Word member en kies bij ons waar en wanneer je wilt werken. Het is ook mogelijk om flexibel te werken op al onze locaties in Amsterdam en Utrecht, net wat jou het beste uitkomt.

Bekijk de werkplekken

Kantoorruimtes

Wil jij voor jouw team een eigen kantoor met alle gemakken van ontmoeten en vergaderen daaromheen? Bij ons huur je een kantoor vanaf vier werkplekken, met diverse extra faciliteiten en flexibel opzegbaar. Je krijgt jouw eigen ruimte en maakt deel uit van ons netwerk en community. Door de centrale ligging van de locaties van Social Impact Factory is het heel eenvoudig om af te spreken met jouw klanten en zakenrelaties. Niet alleen heel flexibel en professioneel, maar vooral ook inspirerend.

Bekijk de kantoorruimtes
Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online