Faciliteiten

Ontdek de Social Impact Factory

Ontmoeten, werken en vergaderen op bijzondere locaties

Route naar deze locaties

Op zoek naar een werkplek, vergaderruimte of gelegenheid voor jouw event? Bij de Social Impact Factory ben je dan aan het juiste adres. Nu al op twee historische locaties in Utrecht, en najaar 2023 ook in Amsterdam. Voor jouw flexibele werkplek tot een eigen kantoorruimte. En voor vergaderen met je team tot events met grote groepen.

Onze plekken bruisen omdat we ons inzetten voor een brede community die sociaal ondernemerschap omarmt. Wij bieden organisaties, overheden, start-ups en zelfstandig professionals inspirerende plekken om elkaar te ontmoeten, samen te werken en van elkaar te leren. Samen maken we sociaal ondernemen het nieuwe normaal.

Boek dus vooral jouw werkplek, vergadering of event bij ons en laat je inspireren.

Vergaderruimtes

Zoek je een inspirerende vergaderlocatie? Bij de Social Impact Factory vind je in Amsterdam en Utrecht tot wel 33 verschillende vergaderruimtes, variërend in grootte. Bij ons kun je terecht met gezelschappen van 2 tot 120 personen. Alle vergaderruimtes hebben een unieke creatieve uitstraling en beschikken over moderne technische faciliteiten.

Bekijk & boek onze vergaderruimtes

Evenementen

Wil je een evenement organiseren? De Social Impact Factory biedt perfecte evenementenlocaties in Amsterdam en Utrecht. Centraal gelegen voor evenementen tot 120 personen. Met de flexibele inrichting, de aanwezigheid van technische faciliteiten en alle opties voor eten te drinken kunnen we elk evenement aanpassen naar jouw specifieke wensen.

Bekijk de evenementruimtes

Werkplekken

Ben je op zoek naar een vaste of flexibele werkplek voor één of meerdere dagen per week? Voor jezelf of met een team van collega’s, in een rustige omgeving of een juist een bruisende setting? Bij ons kan het allemaal. Word member en kies bij ons waar je wilt werken, zelfs flexibel op meerdere locaties in Amsterdam en Utrecht, net wat jou uitkomt.

Bekijk de werkplekken

Kantoorruimtes

Wil jij voor jouw team een eigen kantoor, met alle gemakken van ontmoeten en vergaderen daaromheen? Bij ons kan dat vanaf vier werkplekken, met diverse extra faciliteiten en flexibel opzegbaar. Je krijgt jouw eigen ruimte en maakt deel uit van het netwerk en de community van de Social Impact Factory. Door de centrale ligging is het heel eenvoudig om af te spreken met jouw klanten en zakenrelaties. Niet alleen heel flexibel en professioneel, maar vooral ook inspirerend.

Bekijk de kantoorruimtes
Berlin

Direct online reserveren