Werk met ons samen

Wij creëren samen met (sociaal) ondernemingen en publieke organisaties ondernemende oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Dit doen we door middel van sociaal ondernemerschap projecten door het hele land. We noemen dit sociaal ondernemerschap.

 

In onze jongerenprojecten stomen wij jongeren klaar tot de volgende generatie sociaal ondernemers. We leren ze in vier maanden om positieve impact te maken vanuit ondernemerschap. Deze zijn onderdeel van het Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd van ZonMw. Met dit actieprogramma zet ZonMw zich in voor een brede invoering van de maatschappelijke diensttijd in de samenleving.

 

In ons praktijkprojecten rondom (sociaal) ondernemerschap en werk kunnen nieuwkomers én wijkbewoners hun professionele netwerk uitbreiden en ondernemende vaardigheden leren.

Wij vergroten de beweging naar sociaal ondernemerschap.

Wij brengen (sociaal) ondernemingen en publieke organisaties met elkaar in contact om nieuwe samenwerkingen op het gebied van sociaal ondernemerschap te creëren. Dit doen we door middel van sociaal ondernemerschap projecten door het hele land. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Lees dan hieronder verder.

Wil jij met projecten aan de slag?