Boeklezing: Het Idealenboek door Marnix Geus

van de SDG Action Days, komt Marnix Geus op 26 september bij de Social Impact Factory in Utrecht spreken over zijn nieuwste boek, ‘Het idealenboek’. 

Sustainable Cities And Communities

In het kader van de SDG Action Days, komt Marnix Geus op 26 september bij de Social Impact Factory in Utrecht spreken over zijn nieuwste boek, ‘Het idealenboek’

Een middag voor ondernemers, veranderaars en wereldverbeteraars!

‘Wil jij graag van betekenis zijn, maar weet je niet hoe je je idealen kunt verwezenlijken? Deze gids wijst je de weg. 

Onze planeet schreeuwt om wereldverbeteraars in alle kleuren en maten. Gelukkig staan overal mensen op die het roer omgooien, hun werkgever aansporen om het allemaal anders te doen en desnoods hun baan opzeggen. De een beklimt de Himalaya voor een goed doel, de ander start een sociale onderneming. 

Heb jij ook een ideaal en kun je wel wat hulp gebruiken? Profiteer dan van alle tips en inspirerende verhalen in dit boek.’ Ben jij erbij? Meld je dan nu aan.

Wie is Marnix Geus?
Marnix Geus is een sociale ondernemer. Na 12 jaar een pr-agency in Amsterdam te hebben opgericht en opgeschaald, startte hij in 2017 The Present, een beweging die ondernemers verbindt aan sociale initiatieven, waaronder projecten voor vluchtelingen, nieuwkomers en dak- en thuislozen. Daarnaast heeft hij diverse boeken geschreven, zoals ‘Het Idealenboek’ en ‘Het idealenboek’ (over het omzetten van je idealen in actie) & ‘MensenHandel’.

Get to know our network