Start CIRCO Track Midden-Nederland

Wil jij met jouw organisatie aan de slag met het circulair ontwerpen van jouw product, dienst of businessmodel? Dan is de CIRCO Track iets voor jou!

Industry, Innovation And Infrastructure Sustainable Cities And Communities Responsible Consumption And Production

24 januari, 9 februari en 21 februari 2023 Resp. ochtend, ochtend, middag.

Een CIRCO Track bestaat uit drie (fysieke of online) bijeenkomsten van een halve dag met de trainers en alle deelnemers. Daarnaast krijg je zelfwerk en 1-op-1 calls met de trainer. Je krijgt tijdens de Track kennis aangereikt die je direct op je eigen case toepast. De totale tijdsbesteding is 20 uur verspreid over ongeveer 6 weken

De CIRCO Track is een zorgvuldig opgebouwd en gevalideerd workshop programma. Bedrijven maken tijdens de Track kennis met circulaire ontwerpprincipes en business modellen. Zij vertalen dit bovendien direct naar concrete plannen voor hun eigen producten en diensten. Onder begeleiding van ervaren CIRCO trainers en samen met gelijkgestemde bedrijven is er is veel ruimte om inzicht te delen en (keten-)samenwerkingen te vormen of te versterken.

Deze CIRCO track wordt georganiseerd door CIRCO Hub Midden Nederland. CIRCO Hub Midden Nederland is een samenwerking tussen de volgende partners: Natuur en Milieufederatie Utrecht (NMU), Provincie Utrecht, Gemeente Utrecht, Gemeente Amersfoort, ROM Utrecht Region en de Rabobank Midden-Nederland.

Instant online space reservation

Our booking system