doneer speelgoed

Doneer speelgoed | Geef speelgoed een tweede leven!

Heb jij speelgoed liggen dat je niet meer gebruikt? Doneer je speelgoed dan en maak andere Utrechters die minder te besteden hebben heel bij! In de periode van 6 t/m 27 december zamelt onze horeca samenwerkingspartner De Utrechter speelgoed in en doneert ze dat in samenwerking met Utrechtse Uitdaging aan gezinnen en instanties die dat […]

No Poverty Responsible Consumption And Production
doneer speelgoed

Heb jij speelgoed liggen dat je niet meer gebruikt? Doneer je speelgoed dan en maak andere Utrechters die minder te besteden hebben heel bij! In de periode van 6 t/m 27 december zamelt onze horeca samenwerkingspartner De Utrechter speelgoed in en doneert ze dat in samenwerking met Utrechtse Uitdaging aan gezinnen en instanties die dat goed kunnen gebruiken.

Ieder kind verdient namelijk zorgeloze momentjes waarin ze hun fantasie de vrije loop kunnen laten en hoe fijn is het als jij daar aan bij kunt dragen. Stap binnen bij Vredenburg 40, geef aan een van de medewerkers aan dat je speelgoed komt doneren en dan laten zij jou zien waar je het kunt achterlaten. Als bedankje krijg je van De Utrechter een lekker kopje koffie of thee. Dus waar wacht je nog op: klim je zolder op en maak een ander gelukkig!

sociaal ondernemerschap
Een netwerk van impactmakers

Maak kennis met ons netwerk