Circular Stories

Sessie Circular Stories

Tijdens deze sessie delen we onze belevingen tijdens onze tour en nemen we je mee aan de hand van een Circular Stories van de ondernemers en koplopers zelf.

Responsible Consumption And Production Climate Action
Circular Stories

Circular Stories

Schuif aan bij onze sessie ‘Circular Stories‘. Duurzaamheid en circulariteit worden steeds belangrijker in onze samenleving. Steeds meer ondernemers zijn hier al volop mee bezig, want circulair ondernemen biedt kansen! Luister en kijk naar hun verhalen en leer van de koplopers zelf want….

Je gaat het pas zien als je het doorhebt! – Cruijff

Stories van nu en de toekomst!

Tijdens deze sessie delen we met jou onze belevingen tijdens onze tour door Nederland, Frankrijk en Spanje en nemen we je mee aan de hand van een Circular Stories van de ondernemers en koplopers zelf. Want wat zijn er al mooie verhalen te vinden! 
Wat is nu precies circulariteit? Hoe hebben zij dit gebruikt in hun business model? En wat kan je zelf al doen? Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de mode en hospitality en van ambassades krijg je talloze tips. Je zult zien… je gaat echt leren om anders te kijken. 
Samen gaan we de uitdaging aan om huidige business modellen om te denken tot concrete en kansrijke ideeën voor jouw bedrijf én een schonere wereld!

De Circular Stories bus

Wat ga je leren?

  • Over circulariteit, hoe dit in Nederland gestimuleerd wordt en welke kansen dit biedt voor (new) business development, innovatie en voor employer branding
  • Storytelling: waarom is het zo belangrijk en hoe doe je dit? Je gaat zelf aan de slag om jouw unieke verhaal te destilleren

Wil jij bij deze sessie in de Social Impact Factory zijn? Zorg ervoor dat je plek reserveert door een (gratis) kaartje te kopen!

Maak kennis met ons netwerk