Social Impact Factory – SDG Action Week

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland - van 21 tot 27 september 2023 - komen wij in actie om de wereld te veranderen. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld!

17 SDG

Verandering begint met actie. Daarom is het thema voor de SDG Action Week dit jaar Act Together Now. Tijdens het grootste SDG-evenement van Nederland – van 21 tot 27 september 2023 – komen wij in actie om de wereld te veranderen. En daar hebben we iedereen bij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld!

Social Impact Factory – 22 september

Op vrijdagmiddag 22 september 2023 organiseren wij op locatie Vredenburg 40 een bijeenkomst waar drie members van ons jou tips geven die jij direct gemakkelijk kunt toepassen om impact te maken op de wereld. Je bent om 14:00 uur welkom, om 16:00 start de borrel.

Sprekers:

Inner Development Goals: van innerlijke groei, naar uiterlijke verandering!

Tijdens deze workshop vertelt Carin Cuijpers hoe haar innerlijke ontwikkeling aan de basis staat van GeluksBV, ervaar je hoe innerlijke ontwikkeling bijdraagt aan een gelukkiger leven en leer je hoe innerlijke ontwikkelingsdoelen (IDG’s) het vertrekpunt zijn van onze gezamenlijke bijdrage aan de SDG’s.

Give for Good (www.geefvooraltijd.nl)

Een non-profit donatieplatform dat jouw donaties investeert in een aandelenfonds met groene en sociale aandelen. Rik Viergever, de manager van Give For Good, legt tijdens dit praatje uit waarom deze manier van doneren zoveel effectiever is dan regulier doneren en hoe dit kan bijdragen aan een betere toekomst voor goede doelen.

The Carbon Zero Club

The Carbon Zero Club helpt bedrijven hun CO2-uitstoot naar nul te brengen, CO2-neutraal te worden en te voldoen aan de Nederlandse doelen voor 2030. Liliana Rengifo, eigenaar en implementator van The Carbon Zero Club, zal je tijdens deze workshop onder andere bewust maken over je impact.

Deel ook je duurzame acties en maak kans op de SDG Award 2023

Act Together Now is meer dan een slogan, het is de start van onze campagne om zoveel mogelijk van jullie duurzame acties en initiatieven te verzamelen en verspreiden om elkaar te inspireren en motiveren. Alleen samen kunnen we een betere wereld creëren en nu we halverwege de levensduur van de SDG’s zijn, is dit het moment om te laten zien wat een enorme spierkracht we samen hebben.

Deel hoe jouw actie of je organisatie/stichting/bedrijf (of idee) positieve impact heeft gemaakt. De meest inspirerende verhalen en initiatieven krijgen een mooie plek op onze site, nieuwsbrief en socials, en iedere aangemelde actie maakt automatisch kans om dit jaar een SDG Award te winnen tijdens ons hoofdevenement op 26 september in Amsterdam. Deel je actie hier.

Ook worden er tijdens de SDG Action Week events in Social Impact Factory georganiseerd. Houd onze website en socials in de gaten voor updates.

Benieuwd naar de SDG Action Week 2022? Kijk hier.

#socialimpactfactory #utrecht #vredenburg #krommenieuwegracht #amsterdam #kauwgomballenfabriek #ontmoeten #werken #vergaderen #sociaalondernemen #maatschappelijkondernemen #energizingimpact #partners #members #SDGActionWeek #ActTogetherNow #SDGs2030

Get to know our network