Werelddiners: klimaatneutraal de wereld rond

Proef het vakantiegevoel met BAPAHO’s werelddiners! BAPAHO is een Utrechts reisbureau dat reizen organiseert in Utrecht zonder dat je de stad verlaat.

Sustainable Cities And Communities Responsible Consumption And Production

De wereld , andere culturen, tradities en rituelen ontdekken: steeds meer mensen gaan op verre reis, backpacken, sabbatical en avontuur. Vliegen is nog nooit zo goedkoop en makkelijk geweest. Maar dat heeft zo zijn nadelen. Het is slecht voor het klimaat én het kost een hoop tijd.

BAPAHO is een Utrechts reisbureau dat reizen organiseert in Utrecht zonder dat je de stad verlaat. Je reist naar Rusland, Suriname en China of maakt zelfs een wereldreis door 7 landen. Dit allemaal in Utrecht, door Utrechters. Dat doet BAPAHO met kookworkshops, wandelroutes langs moskeeën, kerken en synagogen, bezoeken bij Utrechtse gezinnen én wereldreisdiners. Elke eerste vrijdag van de maand organiseert BAPAHO een wereldreisdiner. Vakantie hoeft niet ver weg, of weken lang te zijn. In één avond kan je een vakantiegevoel ervaren en culturen proeven in je eigen stad met je eigen buren. Er valt zo ontzettend veel te ontdekken qua tradities, geloof en rituelen in Utrecht.

Ga weer mee op reis en ontdek de 168 verschillende culturen van Utrecht!

Data:

3 april VOL
1 mei
5 juni

Locatie: Anne, Veemarktplein 41
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Kosten: €54,-
Interesse om mee te reizen?
Stuur jouw aanmelding naar info@bapaho.nl of 0624519657

Berlin
Direct zelf online ruimte reserveren

Nieuw reserveringssysteem