DO IT-sessie: Lokaal duurzaam

Utrechtse ondernemers gaan met elkaar en met jou in gesprek over wat ‘lokaal duurzaam’ nu eigenlijk betekent. Waar moet je op letten en met welke dilemma’s kampen die ondernemers zelf? Ook krijg je concrete tips om lokaal duurzaam te consumeren.

Responsible Consumption And Production

Duurzaam consumeren kan knap lastig zijn. Enerzijds is het goed om zo min mogelijk te kopen, anderzijds kunnen we ook ons best doen om datgene dat we willen kopen, zo duurzaam mogelijk aan te schaffen. Hoe doen we dat? Een van de mogelijkheden is om meer lokaal te kopen. Daar gaan we het tijdens deze DO IT-sessie over hebben.

Utrechtse ondernemers staan centraal en gaan met elkaar en met jou in gesprek over wat ‘lokaal duurzaam’ nu eigenlijk betekent. Waar moet je op letten en met welke dilemma’s kampen die ondernemers zelf? Deze en andere vragen komen in deze sessie aan bod. Ook krijg je concrete tips om lokaal duurzaam te consumeren. Aan het woord komen Tom van Straten van Noest Houtbewerking, Senur Tekin van Ana Dyla Juwelen, Tim Bulters van Natuur en Milieufederatie Utrecht en Jaap Vink van de Utrechtse Euro.

Voor dit event heeft DW in samenwerking met de Utrechtse Euro een toffe actie! Als je deelneemt aan de sessie, ontvang je na inschrijving een actiecode voor een gratis Utrechtse Euro rekening

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen