impactplus

Doe mee met de inclusieve samenleving van morgen

Laat je inspireren tijdens de Impactplus tafeldiscussies bomvol ervaringen van ondernemers en experts. Praat digitaal mee over de inclusieve samenleving

Good Health And Well-Being Decent Work And Economic Growth
impactplus

Vandaag is morgen

Maak kennis met vernieuwende sociaal ondernemers die al bouwen aan de inclusieve samenleving van morgen. Zij begeleiden mensen met een beperking naar een baan, vergroten het zelfvertrouwen van kwetsbare jongeren, creëren nieuwe kansen voor mensen met minder geluk of
versterken vaardigheden als springplank voor ongekend talent.

Verbind voor impact

Ontdek in interactieve break-out sessies hoe je sociale innovaties inzet voor je eigen organisatie. Ontmoet de mensen achter de verhalen en krijg inzicht in nieuwe oplossingen die werken. Ga betekenisvolle verbindingen aan om samen stappen te zetten.

Verschil maken we samen

Laat je inspireren tijdens tafeldiscussies bomvol ervaringen van ondernemers en experts. Praat digitaal mee over de inclusieve samenleving en de dilemma’s rond het ‘anders organiseren’. Samen creëren we een toekomst waarin iedereen onbeperkt en op eigen wijze kan meedoen, doe je mee?

Het ImpactPlus Event is een highlight uit het ImpactPlus Groeiprogramma. Dit jaar is het Event volledig online en toegankelijk voor iedereen, via een interactieve livestream.

Wat is ImpactPlus?

ImpactPlus helpt sociaal ondernemers hun onderneming een stap verder te brengen en zo hun impact te vergroten. Dit doen we met een uitdagend Groeiprogramma. We gaan samen aan de slag met het businessmodel, klanten bereiken, impact meten en nog veel meer. Het thema van het ImpactPlus Groeiprogramma dat in 2020 start is ‘Ongekend talent: van vangnet naar springplank’. Bekijk de acht geselecteerde ondernemers die het verschil maken binnen dit thema.

ImpactPlus

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen