DUURZAAM WEEKEND – STADSFESTIVAL

Het is bijna zover: van 9 t/m 11 juli organiseert Duurzame Week opnieuw het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland!

Climate Action Sustainable Cities And Communities

Het is bijna zover: van 9 t/m 11 juli organiseert Duurzame Week opnieuw het grootste duurzaamheidsfestival van Nederland! Vanuit ons festivalhart op de Neude in Utrecht bieden we drie dagen lang activiteiten en inspiratie om vrolijk te verduurzamen. Van een workshop geveltuinieren tot een duurzame pubquiz: het gebeurt allemaal tijdens het Duurzaam Weekend Utrecht 2021. Doe mee en green up your life!

Duurzaam Weekend Utrecht

Tijdens het Duurzame Weekend Utrecht is er van alles te doen rond verduurzaming. Vrijdag is er overdag een congrestival voor duurzame professionals. ‘s Avonds trappen we het stadsfestival af met de duurzame pubquiz. Op zaterdag en zondag kan iedereen die vrolijk wil verduurzamen meedoen aan activiteiten in de binnenstad en in de wijken. En het hele weekend is er een winkel- en horecaroute langs lokale ondernemers.

Zaterdag 10 juli: Stadsfestival binnenstad Utrecht

Voor iedereen die vrolijk wil verduurzamen is er op zaterdag een bruisend stadsfestival in de binnenstad van Utrecht met de Neude als festivalhart. Op centrale en gemakkelijke toegankelijke locaties kun je lezingen, workshops en tal van andere activiteiten bezoeken. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Een educatief en inspirerend uitje voor het hele gezin! 

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen