HappyFest – Boost je geluk!

GeluksBV organiseert op 20 juni weer HappyFest in de SIF, van 18.00 - 22.00 uur. Deze avond is speciaal voor jongeren tot 30 jaar, toegang is gratis.

Partnerships For The Goals
0 ticket over

Werken aan je geluk, bevordert je gezondheid. Maar hoe werk je nu precies aan je geluk? Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door te bewegen, nieuwe vaardigheden te leren of door te ontdekken waar je echt blij van wordt! 

Tijdens het HappyFest georganiseerd door de GeluksBV Utrecht is er ruimte voor ontmoeting met andere jongeren en ontdek je verschillende manieren om te werken aan je geluk, bij de interactieve workshops en inspirerende sprekers. Zo is er een muzikale opening, kun je creatief aan de slag met je zintuigen en yoga en kun je meer leren over jouw kijk op liefdesrelaties. En nog veel meer!


Deze avond is speciaal voor jongeren tot 30 jaar en deelname is gratis. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat alle jongeren evenveel kans op geluk en gezondheid hebben!

Doe jij mee? Zet donderdag 20 juni (18.00 – 22.00) in je agenda en neem deel aan een avond vol inspiratie, nieuwe inzichten en fijne mensen.

Meer informatie en aanmelden via geluksbv.nl/happyfest 


Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online