Integrale Monumentale Verduurzaming

Op dinsdag 20 april gaan we ons verdiepen in verduurzaming door stil te staan bij het integraal afwegingskader. Tijdens deze Meetup zal de gemeente Utrecht haar afwegingskader voor integrale verduurzaming presenteren. Er is daarnaast voldoende ruimte voor discussie en het stellen van vragen.

Industry, Innovation And Infrastructure Sustainable Cities And Communities

In april staan energietransitie en wonen centraal en daarom organiseert Duurzame Week in samenwerking met de gemeente Utrecht een Meetup over integrale verduurzaming. Op dinsdag 20 april gaan we ons verdiepen in verduurzaming door stil te staan bij het integraal afwegingskader. De gemeente Utrecht is namelijk bezig met het ontwikkelen van een afwegingskader voor duurzame renovatie.

Tijdens de meetup krijg je te horen hoe de gemeente met dit beleidsinstrument afgewogen keuzes kan maken bij het verduurzamen van het gemeentelijke vastgoed. Na de presentatie is er ook ruimte voor een discussie over het gebruik, mogelijke aanscherping en het maken van integrale afwegingen. Kortom, een informerende middag met ruimte voor inbreng van jullie!

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen