Kyden ESG Mini Congres “ESG, CSRD, AI & Beyond

Ontdek hoe ESG in jouw organisatie toegepast kan worden! Verken de nieuwste ontwikkelingen in ESG en de rol van AI in maatschappelijke vraagstukken.

Partnerships For The Goals
0 ticket over

Wil je weten hoe ESG (Environmental, Social, and Governance) praktisch kan worden toegepast in jouw organisatie? Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ESG en de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Ben je verantwoordelijk voor de implementatie van een ESG-strategie binnen een MKB of wat grotere organisatie? Zie je een grote berg met werkzaamheden op je af komen? En zie je ook de kansen die dit jouw organisatie kan bieden?

Dan nodigen we je graag uit voor ons ESG Mini Congres op 16 mei a.s. in de Social Impact Factory Kauwgomballenfabriek in Amsterdam!

Het programma omvat vier boeiende breakouts:

Aan de slag met ESG: Leer de basisprincipes van ESG kennen en ontdek hoe je deze kunt integreren in jouw bedrijfsstrategieën. Verzorgd door Tim Meurs – Kyden.

CSRD & Beyond: Verken de toekomst van CSRD & Beyond en ontdek wat dit voor jouw ESG-strategie en -implementatie gaat betekenen. Verzorgd door Quirin Niessen – Kyden.

AI for Good: Ontdek de kracht van AI en ontwikkel je oog voor kansen om daar maatschappelijke vraagstukken mee aan te pakken en positieve veranderingen in te zetten. Verzorgd door Marco van der Werf – BIT / Kyden.

ESG en relevante juridische ontwikkelingen: Welke internationale en nationale wetten en regelgeving zijn relevant voor jouw organisatie als het gaat om ESG? Hoe beleid en processen aangepast kunnen worden om ESG-risico’s beter te beheersen? Verzorgd door: Maaike Kamps – Van Benthem & Keulen.

Dit is jouw kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals, inspirerende sprekers te ontmoeten en deel te nemen aan boeiende discussies over de toekomst van duurzaamheid en technologie.

Datum: 16 mei
Tijd: 13.30 – 18.00 uur
Locatie: Social Impact Factory Kauwgomballenfabriek, Willem Fenengastraat 2, Amsterdam

Toegang is gratis, maar registratie is vereist vanwege beperkte beschikbaarheid. Meld je snel aan en verzeker jezelf van een plek op dit unieke evenement!

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Kyden ESG Mini Congres!


Over Kyden x BIT
Kyden is één van de founding partners van de Social Impact Factory. Kyden is een multidisciplinaire, full-service ESG-dienstverlener (200 m/v) Kyden stoomt mensen klaar voor verandering en maakt organisaties future proof. Dat doet zij door de veranderkracht van individuen, teams, organisaties en ecosystemen te activeren. Het is haar missie om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen. Dat is waar Kyden voor gaat. Kyden biedt consultancy, education, talent en technologie diensten met een focus op Environmental, Social en Governance thema’s (ESG). De meest recente aanwinst van Kyden is BIT, een AI onderzoeks- en prototyping studio gevestigd in Amsterdam. Daarnaast heeft BIT een succesvol AI traineeship programma. Zij wordt gerund door een team van 50 jonge talenten met een missie om de impact van innovatie te versnellen en uw bedrijf vooruit te helpen naar de toekomst.
Meer informatie: https://www.kyden.com/ en https://wearebit.com/

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online