Master in Brainstormsessies [only members]

Dit evenement wordt georganiseerd door Beautiful Lives en heeft een paar plekken beschikbaar gesteld voor onze members. Ben je geen member maar wil je toch mee doen? Mail dan naar het adres hieronder.

Partnerships For The Goals

Onze training ‘Groeikansen vinden’ gemist? In samenwerking met Social Impact Factory (SIF) geven we de komende tijd nog twee mooie in-house sessies. Meld je snel aan voor  ‘Master in brainstormsessies’ en/of  ‘Dieper inzicht in de klantreis’.

In deze interactieve en creatieve (gratis) sessies krijg je in anderhalf uur tijd praktische handvatten, waarmee je meteen zelf aan de slag kunt! We geven de trainingen op onze eigen locatie in Utrecht bij Social Impact Factory Aan de Gracht. 

Master in Brainstormsessies

Verbeter je brainstormvaardigheden met Design Thinking

In deze sessie laten we zien hoe je op een gestructureerde en creatieve manier ideeën genereert. Zowel live als online. We delen creatieve oefeningen en waardevolle tips voor het leiden van brainstormsessies. Daarbij leer je hoe je van een probleem naar een idee, en uiteindelijk naar een oplossing komt.

Aanmelden?

Je kunt jezelf eenvoudig aanmelden voor een van de trainingen door een mail te sturen naar Maurice.Palmen@beautifullives.com.  Je hoort dan zo snel mogelijk van ons of je nog kunt meedoen aan de training.

Aan de sessie zijn geen kosten verbonden. Wel brengen we bij ‘no show’ €50,- bij je in rekening. Dat bedrag maken we over aan een van de mooie projecten van Social Impact Factory. 

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online