Mini-moestuin cursus: Halloween pompoen kweken

Bij deze mini-moestuincursus leer je wat je nodig hebt om thuis in je tuin(tje) of op je balkon een Halloween pompoen te kweken!

Responsible Consumption And Production Life On Land

Heb je geen (moes)tuin maar wil je wel aan de slag met zelfgekweekte groenten? Na deze mini-cursus heb je alles aan kennis én materialen wat je nodig hebt om een Halloween pompoen te kweken.

Je hebt geen grote (moes)tuin nodig om een Halloween pompoen te kweken. Bij deze mini-moestuincursus leer je wat je nodig hebt om thuis in je tuin(tje) of op je balkon een Halloween pompoen te kweken. Na afloop van de cursus heb je alles wat je nodig hebt en ga je naar huis met een ‘starterskit’ Halloween-pompoen kweken: de kennis én de materialen.

Na afloop van deze mini-cursus:

  • heb je de kennis die je nodig hebt om een Halloween-pompoen te verzorgen;
  • weet je hoe je ziet wanneer je je pompoen kunt oogsten;
  • heb je een emmer of pot met je eigen pompoenplant die je thuis gaat verzorgen;
  • krijg je leuke tips, bijvoorbeeld om je naam of een griezelgezicht op je pompoen te ‘tatoeëren’.

Het enige dat je per deelnemer zelf mee moet nemen is een emmer of pot, als start voor je pompoenplant. Liefst met gaatjes in de bodem. Tijdens de mini-cursus hebben we materialen om desgewenst gaatjes te maken.

Tip voor recycling en duurzaamheid: neem een oude emmer of andere bak mee die je misschien nog ergens achterin een keukenkastje of een schuurtje hebt liggen en die je toch niet meer gebruikt.

COVID-19 update

Veilig werken en vergaderen