Social Impact Factory SDG Illustratie

Sociaal ondernemen is het nieuwe normaal

Wij zijn Social Impact Factory, dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij ons komen ondernemers, start-ups en grote organisaties bij elkaar om te ontmoeten, te werken en te vergaderen en op deze manier tot oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken te komen. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

 

Wij faciliteren op onze locaties in Utrecht en Amsterdam vergaderzalen, eventspaces, kantoren en (flexibele) werkplekken. Bij ons staan inspireren, netwerken en sociaal ondernemerschap centraal. Dit zie je terugkomen in de ruimtes die wij bieden aan ondernemers. 

 

Social Impact Factory is sinds 2022 een B corporation.

Ontmoeten, werken en vergaderen

Social Impact Factory helpt ondernemers verbinden door te ontmoeten. Wij organiseren verschillende bijeenkomsten met onze members, zoals lunch seminars, borrels en meer. Ook onze members en partners houden regelmatig events die wij hier uitlichten. Al onze members staan uitgelicht op onze membermuur, die te vinden is op al onze locaties, en op deze pagina. Zo maak je gebruik van ons grote netwerk en vind je altijd de ondernemer die jij op dat moment zoekt. 

 

Bij Social Impact Factory kun je terecht om te werken. Wij bieden verschillende memberships aan; van flexwerkplekken tot vaste werkplekken of kantoorruimtes. Ook zonder abonnement ben je bij ons van harte welkom. Onze werkplekken geven jou de ruimte om rustig te werken, maar ook om in de lounge of belhokjes jouw telefoontjes of online meetings te houden. Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

Tot slot kun je bij Social Impact Factory terecht om te vergaderen. Op onze locaties in Utrecht en Amsterdam bieden wij meerdere vergaderruimtes aan die verre van saai zijn. Elke vergaderzaal is anders en uniek, waardoor je altijd geïnspireerd wordt door de kleuren, meubels, texturen en meer. Bekijk en boek hier de vergaderzaal voor jouw volgende vergadering.

Events in de factory

Bekijk alle events
0 tickets over
28 februari 2024
12:00 – 13:00
SIF Vredenburg
Social Impact Factory
29 maart 2024
17:00 – 20:00
Stadsbrasserie de Utrechter
Social Impact Factory
0 tickets over
10 april 2024
12:00 – 13:00
SIF Aan de Gracht
Sociaal Ondernemerschap in Utrecht Contact Social Impact Factory
19 april 2024
17:00 – 20:00
Stadsbrasserie de Utrechter
Social Impact Factory
31 mei 2024
17:00 – 20:00
Stadsbrasserie de Utrechter
Social Impact Factory
28 juni 2024
17:00 – 20:00
Stadsbrasserie de Utrechter
Social Impact Factory

Nieuws uit de factory

Bekijk het nieuwsoverzicht
Nieuws

Locatie Kauwgomballenfabriek feestelijk geopend!

Donderdag 1 februari vierden wij de opening van onze eerste locatie buiten Utrecht, de Social Impact Factory  is nu ook te vinden in Amsterdam! In het pand van de voormalige kauwgomballenfabriek aan de Willem Fenengastraat nr 2. 

Locatiemanager
Auteur
Nieuws

Vacature: Stagiair, Utrecht/Amsterdam

Social Impact Factory zoekt een stagiair voor onze locaties in Utrecht en/of Amsterdam!

Social Impact Factory Laura van Kouwen Marketing & Communicatie Manager
Laura van Kouwen
Team SIF
Vacature

Vacature: Flex Host, Amsterdam

Social Impact Factory zoekt een Host die flexibel in te zetten is op basis van een 0 uren contract voor locatie Amsterdam. Perfect om te combineren met een studie of andere verplichtingen!

Carlijn Grinwis
Team SIF
Social Impact Factory Aan de Gracht Utrecht Vergaderen

Direct online reserveren