Presentatie in zaal 1, Berlin

Social Impact Factory Vredenburg

Ontmoeten, werken en vergaderen in het centrum van Utrecht

Zoek je een unieke, inspirerende vergaderlocatie in Utrecht dan ben je bij de Social Impact Factory aan het juiste adres. De Social Impact Factory staat op 5 minuten loopafstand van het Centraal station. Op de hoek van de Catharijnesingel en Vredenburg, recht tegenover Tivoli Vredenburg staat ons karakteristiek pand. Samen met ons restaurant De Utrechter een complete ervaring.


Verspreid over drie verdiepingen vind je verschillende vergaderruimtes en grote eventruimtes, geschikt voor groepen van 2 tot 120 personen. Iedere ruimte heeft zijn eigen uitstraling en is uitgerust met moderne technische faciliteiten. Laat je creativiteit stromen, ontmoet andere ondernemers en vergoot je netwerk. Kom langs en ervaar het! 


Bekijk hier onze verschillende vergaderruimtes, variërend in omvang, opstellingen en mogelijkheden. Er zit voor iedereen wat bij. De nodige techniek is aanwezig en iedere zaal heeft een unieke uitstraling.

1. Berlin

Berlin is de broedplaats voor creativiteit. Deze ‘waste based room’ is volledig bekleed met gerecycled textiel van I-DID, een circulaire innovatieve startup.

6 – 30 personen
40m2
Boek nu
2. Barcelona

Barcelona ademt gebruiksgemak.De wand is bijvoorbeeld helemaal magnetisch, handig voor creatieve sessies. Deze ruimte brengt je absoluut tot nieuwe ideeën!

2 – 10 personen
20m2
Boek nu
3. Buenos Aires

In deze lichte waste based room hangt een kunstwerk van gerecycled plastic en heeft een mooi uitzicht over vredenburg en het water.

8 – 30 personen
40m2
Boek nu
4. Beijing

Beijing heeft een moderne opstelling met een robuuste tafel. Hier bouw je samen duurzaam en krachtig aan veranderingen die er toe doen.

2 – 10 personen
18m2
Boek nu
6. Seoul

Seoul is een multifunctionele meeting space. De open indeling biedt talrijke mogelijkheden voor de invulling van jouw bijeenkomst.

8 – 45 personen
55m2
Boek nu
7. Sydney

Sydney is een lichte ruimte met aan beide zijden ramen. Een mooie houten tribune maakt deze creatieve zaal compleet. Vanaf mei is Sydney een gesloten ruimte.

15 – 50 personen
100m2
Boek nu
8. San Francisco

Deze kleine vergaderzaal met magneetwand nodigt uit tot creatieve sessies en goede gesprekken.

2 – 10 personen
18m2
Boek nu
9. Tallinn

Deze compacte meeting space is een fijne plek waar je even samen kunt brainstormen of overleggen.

2 – 10 personen
18m2
Boek nu
10. Singapore

Deze grote ruimte heeft veel ramen die je een mooi uitzicht op de stad bieden. Laat je inspireren!

8 – 40 personen
55m2
Boek nu
11. Cape Town

Tijdens een korte brainstorm of creatieve sessie kun je in deze ruimte heerlijk sparren.

2 – 4 personen
11m2
Boek nu
12. Tokyo

In deze multifunctionele ruimte kun je terecht voor een overleg, vergadering of presentatie.

6 – 30 personen
35m2
Boek nu
Online & Hybride

Met onze Virtual Meeting Service zorgen wij er samen met onze vaste technicus voor dat jouw vergadering, presentatie, workshop of lezing op afstand kan plaatsvinden.

– personen
Blauwe kamer
De Blauwe kamer

Deze monumentale zaal in het voormalige huis van Belle van Zuylen ademt eeuwen aan geschiedenis en klasse. Met prachtig decor en uitzicht op de gracht.

20 – 60 personen
65m2
Boek nu
Zaal 13 Dublin
13. Dublin

In deze ruimte komt oud en nieuw op creatieve wijze samen!

8 – 35 personen
48m2
Boek nu
Eventspace

Onze eventspace op de begane grond bevindt zich helemaal achterin het restaurant. Deze grote zaal is met een flexibele wand op te splitsen in twee aparte ruimtes.

35 – 120 personen
210m2
Contact

Download hier onze brochure

Download
Berlin

Direct online reserveren