Boeken in een boekenkast

YouBeDo & Sociale Verzekeringsbank

De Sociale Verzekeringsbank koopt via ons Buy Social partnernetwerk gemakkelijk alle boeken in bij sociale onderneming YouBeDo.

Monique Hoed
Auteur
Boeken in een boekenkast

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is een van de organisaties in het partnernetwerk van Buy Social, onze samenwerking met Social Enterprise NL. Dit partnernetwerk probeert gezamenlijk zo veel mogelijk in te kopen bij sociale ondernemingen. Zo ook bij sociale onderneming YouBeDo.

YouBeDo

YouBeDo verkoopt ruim 2 miljoen boekentitels tegen dezelfde prijs als bij andere boekhandels. Het verschil: door boeken bij YouBeDo te kopen, help je mee de geldstroom naar verschillende goede doelen te vergroten. Want van elk verkocht boek doneert YouBeDo tot 12% van het aankoopbedrag aan een goed doel naar keuze. 

Gemakkelijk en laagdrempelig

Stefan van de Griendt, directeur Facilities en Inkoop bij de SVB, over de samenwerking met YouBeDo: “We zijn erg blij met de samenwerking met YouBeDo. Voor ons een gemakkelijke en laagdrempelige manier om met onze boekeninkoop bij te dragen aan een betere wereld.”

Krachten bundelen

YouBeDo is ontzettend trots dat er wederom een grote organisatie voor hun dienstverlening kiest. Michael van Loenen, Creative Excitement Optimizer bij YouBeDo: “We vinden het geweldig om te zien dat steeds meer organisaties een transformatie maken naar sociaal en verantwoord inkopen. Op deze wijze worden de krachten gebundeld. We kunnen samen met onze zakelijke klanten de donatiegeldstroom vergroten en daarmee vele mensenlevens ondersteunen.”

Social Impact Factory de Kauwgomballenfabriek Amsterdam

Reserveer vandaag online